marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dorian Boguta frange inimi in filmul "Alt Love Building"

Daca in Love Building personajul interpretat de Dorian Boguta traversa o depresie acuta, de aceasta data asistam la o transformare completa a personajului sau, care il aduce pe actor in ipostaza de veritabil Don Juan, din 26 decembrie numai pe marile ecrane, in comedia Alt Love Building.

Dorian Boguta frange inimi in filmul Alt Love Building

,,Fata de Love Building, Valentin Preda este acum alt Valentin Preda. Frustrarea ca a fost inselat de iubita sa din Love Building l-a transformat in totalitate in altcineva. Greu mai trece acum o pasare pe langa el, fara ca el sa nu puna ochiul pe ea si sa nu incerce sa o doboare. Si nu este o razbunare, e o noua viziune a lui in perioada asta. Si ii place. Nu stiu daca Vali Preda e Don Juan, dar are un principiu si anume: stie ca nu poate sa se culce cu toate femeile, dar macar incearca ”, declara Dorian Boguta despre evolutia personajului sau in Alt Love Building.
 

In ceea ce priveste asemanarile dintre actor si personajul sau din film, Dorian Boguta este de parere ca: ,,Ar fi cate ceva, dar despre asta nu vom vorbi aici. Ii las pe spectatori sa-l urmareasca pe Vali, fara sa faca o paralela cu mine”. Pe langa actorie, Dorian Boguta este recunoscut si pentru meritele sale regizorale, Kazimir, cel mai recent scurt-metraj al sau fiind premiat in cadrul editiei cu numarul 29 a Festivalului Europeen Du Film Court Brest, desfasurat intre 11-16 noiembrie, in Franta.


 
De curand Dorian Boguta a acceptat alaturi de regizoarea Iulia Rugina invitatia Institutului Cultural Roman de a participa luni, 8 decembrie, la proiectia filmului Love Building la Madrid. Alaturi de Dragos Bucur si Alexandru Papadopol, Dorian Boguta in Alt Love Building interpreteaza si Ben Cross, un nume de referinta in cinematografia mondiala, precum si grupul de tineri absolventi ai scolii Actoriedefilm.ro.
 

Din 26 decembrie, echipa care anul trecut va aducea Love Building revine pe marile ecrane cu Alt Love Building, un film distribuit de Freeman Entertainment.

 


 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies