marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Comedia romaneasca la care vei rade in hohote. Dragos Bucur explica motivele pentru care romanii nu trebuie sa rateze "Doua lozuri"

Din 7 octombrie, romanii au ocazia sa vada in cinematografe una dintre cele mai amuzante comedii din ultimii ani, un film care ar putea starni un nou val al comediei romanesti. "Doua lozuri" este regizat de Dorian Boguta, cu Dragos Bucur si Alexandru Papadopol in rolurile principale.
Comedia romaneasca la care vei rade in hohote. Dragos Bucur explica motivele pentru care romanii nu trebuie sa rateze Doua lozuri

Dragos Bucur, actor si producator al filmului, a explicat motivele pentru care ar trebui lumea sa mearga sa vada Doua Lozuri:

Dragos Bucur
: In primul rand ca e o comedie, in al doilea rand poate sa castige o Dacie 1300. Daca mergi la un film, razi, te simti bine si in plus, cu biletul ala poti sa castigi o Dacie, sa iesi la o cina cu actorii principali sau sa iei un CASCO, ai toate motivele sa mergi la filmul asta.

Cred ca vreo 10 prieteni care au vazut filmul mi-au spus ca au ras in hohote, ca "Doua lozuri" este ca seria BD.

Eu sunt nostalgic dupa filmele alea si ma gandesc ca Doua lozuri are sansa sa porneasca un nou val, un nou curent pentru filmele romanesti"



Povestea se invarte in jurul celor trei protagonisti, Sile, Dinel si Pompiliu ( Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol), care afla ca nu e de ajuns sa fii declarat castigator doar pentru ca ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie sa “suferi” pana ajungi milionar, asadar, vor trece printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie sa-si ridice premiul.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies