Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dragos Bucur: "Nu asociati acest film cu altele despre epoca Ceausescu"

Actorul Dragos Bucur explica de ce crede ca oamenii trebuie sa mearga sa vada filmul Hawaii la cinema. Premiera va avea loc pe 17 noiembrie. Daca mergi sa-l vezi, poti castiga o excursie in Hawaii. Detalii pe www.procinema.ro/hawaii
Dragos Bucur:  Nu asociati acest film cu altele despre epoca Ceausescu
Cum este Hawaii?
Este un film despre nevoia de libertate si nevoia de dreptate. Ce s-a intamplat in Victoriei la inceputul asta de an vine din aceeasi dorinta a oamenilor pentru dreptate si libertate. Si asa e si in Hawaii. Numai ca atunci portile deja se inchisesera. Acum nu s-au inchis. Avem posibilitatea sa le fortam si sa le lasam deschise. Atunci erau deja inchise, numai ca anumiti oameni, cum e personajul Andrei pe care il joc eu, nu accepta si vrea sa dea portile de gard si sa aiba drum liber. Hawaii e o poveste de dragoste, despre dorinta de dreptate si libertate. Din intamplare povestea se petrece inainte de 89, dar vreau ca oamenii sa inteleaga ca nu despre asta e vorba, nu despre comunism, nu despre Ceausescu. Nu asociati filmul asta cu celelelate filme despre epoca Ceausescu pe care le-ati vazut in ultimul timp. 
Cum ai lucrat cu regizorul Jesus del Cerro?
S-a implicat foarte mult in povestea asta. O rumega de vreo 6-7 ani. Si-a dorit foarte mult ca filmul asta sa se realizeze, s-a implicat, s-a documentat si eu ma bucur ca s-a reusit dupa multa multa munca sa aducem filmul asta pe ecrane. 
Ca va primi publicul filmul?
Eu sunt convins ca daca publicul de la noi isi va face curaj sa intre in sala de cinema, ca despre asta e vorba - sa fii in fata casei de bilete, sa ai de ales intre Ironman, 50 Shades of Gray, Toy Story, Captain America si Hawaii, sa zici hai sa vad Hawaii, sa vad cum e. Eu sunt convins ca daca oamenii vor intra la cinema nu vor iesi din sala, ba mai mult, vor povesti despre film, pentru ca Hawaii trezeste nostalgie, te tine in tensiune si la final pleci cu un aer placut, cu o senzatie de bine. Ceea ce eu cred ca e foarte important cand pleci de la cinema, sa te simti bine.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Cele mai citite

(P) Cu ce se poartă pantofii stiletto?
Nu doar diamantele sunt prietene bune ale femeilor, ci și pantofii cu toc! Aceste accesorii absolut uimitoare fac minuni pentru postura ta și adaugă o notă de eleganță și sexappeal oricărei ținute. În plus, te fac să te simți mai încrezătoare în tine de fiecare dată când pășești încălțată cu ei, nu-i așa?
Citeste mai mult ►