marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama actritei Lark Voorhies din serialul Salvati de Clopotel. Vezi ce a patit unul dintre cele mai populare personaje din serie

Indragita actrita Lark Voorhies din popularul serial al anilor '90 "Salvati de Clopotel" a fost diagnosticata cu tulburarea bipolara, sustine mama acesteia, desi actrita care a interpretat-o pe Lisa Turtle a negat acest lucru.

Drama actritei Lark Voorhies din serialul Salvati de Clopotel. Vezi ce a patit unul dintre cele mai populare personaje din serie

Fanii americani ai unuia dintre cele mai iubite seriale americane s-au intristat sa afle ca actrita Lark Voorhies sufera de tulburare bipolara, scrie revista Hollywood Reporter.


Lark Voorhies, in varsta de 38 de ani, s-a schimbat enorm de mult in special din cauza operatiilor estetice pe care le-a avut de-a lungul timpului. In ianuarie, Lark a oferit un interviu revistei People in care nu a fost foarte coerenta, se pierdea in conversatie si avea momente in care pur si simplu se uita in gol.  Mama ei a dezvaluit recent ca actrita a fost traumatizata in ultimii ani si ca a fost diagnosticata cu tulburare bipolara, desi fiica ei a negat ca ar fi bolnava.


Lark Voorhies, interpreta Lisei Turtle in Saved by the Bell, si-a facut un nume cu aparitii in telenovela"Days of Our Lives", dar si in "The Fresh Prince of Bel-Air", "Star Trek: Deep Space Nine" si "In the House". In ultimii ani s-a dedicat scrierii de scenarii iar ultimul ei rol major din ultimul deceniu a fost in comedia "How High".


Lansat in vara lui 1989, cu 23 de ani in urma "Salvati de clopotel" era povestea a 6 liceeni americani si a ajuns pe micile ecrane din Romania dupa Revolutie, in 1992. Difuzat de postul NBC, "Salvati de Clopotel" a fost o comedie traznita ce a inspirat multi pusti la nazbatii … si a dat mare bataie de cap profesorilor ce incercau sa-i controleze. Din pacate, timpul a rupt prieteniile dintre starurile serialului: Mark Paul Gosselaar, Mario Lopez, Elizabeth Berkley, Tiffani Thiessen, Dustin Diamond si Lark Voorhies.

Serialul Saved by the Bell a rulat in SUA timp de 4 ani pana in 1993 (5 sezoane) si a fost un spin off de la un alt show "Good Morning, Miss Bliss" pe care a ajuns sa-l doboare in popularitate. “Salvati de clopotel” a creat dependenta si pasiuni in randul copiilor si adolescentilor. Doar reluarile din anii '90 de pe postul TBS aveau audienta in medie de peste 4 milioane de telespectatori, aceasta erau echivalentul a peste 40 de milioane de telespectatori pentru programele din prime time de pe canalele importante din SUA. Desi a avut parte de 4 continuari, nimic nu a egalat succesul initial al serialului.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies