marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama celui mai mare playboy din '60: s-a insurat cu cea mai sexy actrita ca sa castige un pariu!

Vestea ca  milionarul german Gunter Sachs, cunoscut pentru mariajul de trei ani cu actrita Brigitte Bardot, s-a sinucis a facut inconjurul Frantei acum o zi!

Drama celui mai mare playboy din 60: s-a insurat cu cea mai sexy actrita ca sa castige un pariu!

Unul din cei mai celebri playboy din anii '60, Gunter Sachs (78 de ani) si-a tras un glont in cap (exact ca tatal sau) pentru ca  suferea de o boala degenerativa grava, care i-a afectat memoria si capacitatea de a comunica.

Sexy si bogat, Sachs s-a nascut in 1932 intr-o familie bogata de industriasi germani: tatal sau a fondat imperiul marcii Opel si i-a lasat o mostenire de 280 de milioane de lire.
 

 

                                            Sachs si Mirja Larsson

Sachs a devenit cunoscut si ca fotograf, realizator de filme documentare si colectionar de arta. A dus o viata glamour care a fascinat pe multi si care i-a adus momente de succes dar si de durere. Tatal sau, ofiter SS si membru in partidul nazist s-a impuscat in cap pe cand el avea 26 de ani.

A petrecut din Alpii elvetieni pana pe Riviera franceaza cu cele mai in voga staruri, s-a iubit cu fosta nevasta a lui Aristotel Onassis, Tina si cu regina Soraya a Persiei. Intre 1966-1969, Sachs a fost casatorit cu  sex simbolul francez Brigitte Bardot si pentru asta a fost cel mai amintit.

Sachs nu s-a ferit sa recunoasca faptul ca s-a insurat cu actrita franceza la cateva luni dupa ce s-au cunoscut ca sa castige un pariu facut cu prietenii sai: diplomatul dominican Porfirio Rubirosa si printul Aly Khan ( care era in consiliul Natiunilor Unite reprezentand Pakistanul) ambii staruri ale vietii mondene din anii '60.

Cand Bardot  s-a cuplat cu regele de la Hollywood, Warren Beatty, Sachs a pus capat relatiei. La putin timp s-a insurat cu fotomodelul Mirja Larsson cu care a  avut doi copii. Elvetienii au estimat valoarea averii sale la 340-455 de milioane de dolari.


Brigitte Bardot si Gunther Sachs  inainte de filmarile de la 'Two Weeks in September', 1966
 


Sursa foto: Hepta


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies