marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama cutremuratoare care l-a ingenuncheat pe Sylvester Stallone: fiul sau a murit, din cauza unei supradoze. Povestea emotionanta a lui Sage Stallone

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, in varsta de 36 de ani, de asemenea actor, a fost gasit mort vineri in domiciliul sau de la Hollywood, potrivit presei americane. Sage Moonblood Stallone, care a jucat rolul fiului lui Rocky Balboa in filmul "Rocky V", din anii '90, era "senin si lucra la ma multe proiecte", a declarat avocatul sau George Braunstein, pentru publicatia New York Post, adaugand ca Sage nu avea un caracter depresiv.

Drama cutremuratoare care l-a ingenuncheat pe Sylvester Stallone: fiul sau a murit, din cauza unei supradoze. Povestea emotionanta a lui Sage Stallone

El a calificat acest deces ca fiind o "tragedie", potrivit postului de televiziune NBC4. "Am primit o veste teribila prin telefon, in urma cu cateva ore, atunci cand gardianul imobilului a deschis usa si l-a descoperit", a declarat acesta pentru NBC4.


Sylvester Stallonem, aflat in prezent intr-un turneu de promovare a ultimului sau film, "The Expendables 2", a fost "puternic afectat" de aceasta veste, potrivit site specializat in viata celebritatilor TMZ.

"Sylvester Stalone este profund afectat din cauza durerii provocate de disparitia subita a fiului sau, Sage Stallone, care il va marca pentru totdeauna", potrivit unui comunicat al agentului sau, Michelle Bega. "Compasiunea si gandurile sale se indreapta spre mama lui Sage, Sasha, prima sotie a vedetei din seria Rocky. Sage era un tanar formidabil si foarte talentat".

 

Sage Stallone a debutat ca actor alaturi de tatal in filmul "Rocky 5" (1990), unde a avut rolul lui Robert, fiul boxerului Balboa. In 1996 a jucat din nou alaturi de tatal sau in filmul "Daylight", care a fost un dezastru in box-office. De atunci, Sage a jucat doar in filme mici, cu buget redus. Sage este fiul lui Sylvester Stallone cu Sasha Czack.

 

 

Rocky Balboa Jr.: Haide tata! Poti sa faci mai bine de atat! 

Rocky Balboa: In nici un caz... Este ca si cum acesti pasi parca cresc din ce in ce mai mult in fiecare an, pentru Dumnezeu! 

Rocky Balboa: Nu pot sa cred asta, copile. Asa a inceput totul. Sa alerg... 

Rocky Balboa Jr.: Tata, vei intarzia. 

Rocky Balboa: Ok... Copile, ce este in neregula cu urechea ta? 

Rocky Balboa Jr.:Ce are? 

Rocky Balboa: Iti creste ceva din ea, ca un cucui. 

Rocky Balboa Jr.: Ce cucui? 

Rocky Balboa: Acesta. 

.....

Rocky Balboa: Ai meritat asta. Multumesc ca existi. 

Rocky Balboa Jr.: Ce parere ai despre noul eu? 

Rocky Balboa: Ei bine.,, Semeni ca fata pe care mereu mi-am dorit-o. 

Rocky Balboa Jr.: Despre ce vorbesti? 

 

Filmele in care a jucat Sage Stallone: Promises Written in Water (2010), The Agent (2010), Oliviero Rising (2007), Moscow Zero (2006), Vic (2006), Chaos /I (2005), The Manson Family (2003), Reflections of Evil (2002), American Hero (1997), Daylight / Panica in tunel (1996), The Evil Inside Me (1993), Rocky V (1990).

Filme regizate si produse de Sage Stallone: Vic (2006), Alan Yates (2005).


 

Un purtator de cuvant al biroului de medicina legala din Los Angeles, California, a declarat pentru AFP: "Suntem chiar la inceputul anchetei", fara a adauga alte detalii.

Dupa informatiile primite de la surse anonime, TMZ a sustinut ca fiul lui Sylvester Stallone a murit in urma unei supradoze de medicamente si ca anchetatorii incearca sa stabileasca daca moartea a fost accidentala sau nu.Su


Sursa foto: Getty

Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies