marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger, la un pas de tragedie. Actorul s-a accidentat pe platourile de la The Last Stand

Castul de la The Expendables este urmarit de ghinion. Dupa incidentul de acum o luna din Bulgaria, Arnold Schwarzenegger s-a accidentat pe platourile de filmare de la thriller-ul The Last Stand.

Arnold Schwarzenegger, la un pas de tragedie. Actorul s-a accidentat pe platourile de la The Last Stand

Starul american a primit ingrijiri medicale pentru o taietura adanca in zona fruntii si a postat pe Twitter o fotografie cu aceasta rana. Actorul de 64 de ani s-a ranit in timpul unei cascadorii in Albuquerque, New Mexico.


"M-am cam lovit astazi pe platourile de filmare. Multumesc personalului medical care m-a repus pe picioare dupa o ora!", a dezvaluit Schwarzenegger  pe Twitter.

Arnold Schwarzenegger a inceput de curand filmarile pentru filmul western "The Last Stand" unde joaca rolul unui serif. Actiunea incepe cand liderul unei grupari criminale evadeaza din sala de judecata si se indreapta spre granita cu Mexic, iar singurul care ii poate sta in cale este seriful si echipa lui neexperimentata. 5 filme tari de vazut in acest weekend la cinema

Filmarile pentru "The Last Stand" au inceput in septembrie si vor continua in statele americane New Mexico si Nevada. Topul celor mai tari eroi de actiune din anii '80!


Fostul guvernator al statului California joaca alaturi de Forest Whitaker si de Johnny Knoxville, a anuntat compania Lionsgate, care produce filmul regizat de Jee-woon Kim, coreeanul extrem de apreciat pentru drama-horror "I Saw the Devil" (2010).

Din distributie mai fac parte Harry Dean Stanton, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Luis Guzman si Jaimie Alex. Filmul are un buget de 50 de milioane de dolari.

Actorul a primit propuneri sa joace in zeci de filme de cand si-a terminat oficial mandatul de guvernator al Californiei, in ianuarie. Insa pana acum cele la care a inceput munca sunt The Expendables si The Last Stand. Actorul a mai semnat un contract zilele trecute pentru rolul principal dintr-un alt film de actiune "Black Sands", regizat de Mike McCoy si care este anuntat pentru 2012. Muschi si sex. Top 10 lucruri pe care nu le stiai despre Arnold Schwarzenegger
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies