marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama, science-fiction, thriller- ce productii poti vedea la Filmul de 10 saptamana viitoare, la PRO CINEMA

Saptamana viitoare, PRO CINEMA va ofera filme de actiune, filme science-fiction, dar si drama emotionantate. Iata care sunt Filmele de 10 in saptamana 12-15 mai.

Drama, science-fiction, thriller- ce productii poti vedea la Filmul de 10 saptamana viitoare, la PRO CINEMA

Luni: Programati sa ucida/ Clive Barker’s The Plague
Regia: Hal Masonberg
Cu: James Van Der Beek, Ivana Milicevic, Brad Hunt
 


In 1983, toti copiii de noua ani din lume au intrat intr-o stare de coma profunda, fara ca cineva sa poata intelege de ce s-a intamplat acest lucru. Mai mult, orice copil nascut in aceasta perioada de timp nu a vazut niciodata lumina soarelui.
Zece ani de la aceasta intamplare, Tom Russel, un barbat care a fost inchis sub acuzatia de crima, este eliberat. Russel merge in orasul sau natal, unde are un nepot aflat de asemenea, in coma. In acea seara insa toti copiii se trezesc din visul mortii, avand un singur scop: sa-I ucida pe adultii de langa ei.

 

 

 

Marti: Playboy de  L.A/ Spread

Regia: David  Mackenzie
Cu: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva
 

Nikki, un gigolo de L.A, este un barbat fara casa, masina si alte venituri decat cele care-I pica de la femeile pe care le seduce. Nikki trece cu usurinta de la o femeie bogata de 30 de ani, la una de 40, dar la fel de bogata. Samantha, o avocata de succes, pare sa-I ofere mai mult decat i-a oferit vreodata vreo femeie. Insa cand Nikki o intalneste pe Heather, o chelnerita, playboy-ul de L.A pare ca si-a gasit nasul!

 

 

Miercuri: Viata de gangster/Shottas
Regia: Cess Silvera
Cu: Ky-Mani Marley, Spragga Benz, Wyclef Jean

Biggs (Kymani Marley) si Wayne (Spragga Benz) sunt doi tineri care au crescut pe strazile periculoase din Kingston, Jamaica si care, in lipsa de alternative, aleg sa devina "shottas" – gangster. Dupa ce se muta in Statele Unite, cei doi au o ascensiune fulminanta si treptat ajung sa preia controlul asupra intregii lumi interlope jamaicane. 

 

 

Joi: In lupta cu timpul / Vanishing Point 
Regie: Charles Robert Carner 
Cu: Viggo Mortensen, Christine Elise, Steve Railsback, Rodney A. Grant, Peter Murnik

James Kowalski, un fost pilot de curse, are parte de provocarea vietii lui atunci cind sotia sa intra in travaliu, iar el se afla la sute de kilometri departare de casa. Gonind nebuneste dintr-o parte in cealalta a tarii, James este oprit de politie. Gindindu-se ca viata sotiei sale depinde de el, decide sa fuga de politisti si astfel intra in cea mai mare incurcatura in care a fost vreodata.

 

       

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies