marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drew Barrymore s-a maritat pentru a treia oara

Drew Barrymore si logodnicul ei, Will Kopelman, s-au casatorit pe 2 iunie in cadrul unei ceremonii private, ce a avut loc in California

Drew Barrymore s-a maritat pentru a treia oara

In varsta de 37 de ani, actrita americana este insarcinata cu primul ei copil, cu Kopelman, un consultant in arta in varsta de 34 de ani. Cei doi erau logoditi de aproape 5 luni.

Will Kopelman a cerut-o de sotie pe actrita americana de Craciun si, potrivit unei alte surse, niciunul dintre cei doi parteneri nu era la curent in acel moment cu existenta bebelusului care se va naste in acest an.Acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Drew Barrymore.


Ea a fost casatorita cu actorul de comedie Tom Green, in perioada iulie 2001 - octombrie 2002, si cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, in perioada martie 1994 - februarie 1995.


Nu este o surpriza ca Drew Barrymore este considerata una din fetele regale ale Hollywoodului daca analizam familia in care s-a nascut. Actoria este o traditie de PATRU generatii in familia sa. Matusa sa Ethel a fost o cunoscuta actrita britanica despre care se spune ca a introdus conceptul de "glamour girl". Unchiul ei Lionel, a fost regizor si actor: a aparut in peste 200 de filme, printre care It’s a Wonderful Life. Bunicul ei John a fost considerat cel mai mare actor din lume in anii '20 si '30. Parintii ei John Barrymore Jr. si Jaid Barrymore au fost si ei actori, insa relatia lui  Drew  cu acestia a fost una dificila. Castigatoare a unui Glob de Aur (Grey Gardens -2009) Drew avut o copilarie zbuciumata.


La 9 ani, Drew Barrymore fuma, la 11 ani consuma alcool, la 12 ani incercase deja marijuana iar la 13 ani descoperea cocaina. Tot atunci a ajuns intr-o clinica de dezintoxicare, iar dupa externare, la 14 ani o tentativa de suicid a facut-o sa revina la clinica. Timp de multi ani nu a mai pastrat niciun fel de legatura cu mama sa .Tatal actritei, alcoolic, a plecat inainte ca ea sa se nasca si a fost absent in cea mai mare parte a copilariei ei. Drew s-a impacat cu el, in 2004, inainte ca acesta sa moara la 72 de ani de cancer.


Drew Barrymore a aparut pentru prima oara in fata camerelor de filmat pe cand avea doar 11 luni. Barrymore a debutat in cinematografie in 1980, in filmul "Eveniment periculos/ Altered States", castigandu-si celebritatea cu rolul din "E.T." si devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor.


Ea a ales ulterior sa isi dezvolte cariera actoriceasca cu roluri de comedie. Dupa o serie de filme mai putin cunoscute, Drew Barrymore a aparut in cateva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Ingerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" si "Despre barbati si nu numai". Detinatoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a aparut pe coperta revistei People, in numarul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

In 2012, actrita a revenit pe marile ecrane cu filmul - Big Miracle.


 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies