marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drew Barrymore uimeste la 37 de ani: cum s-a transformat actrita dupa ce a nascut

Drew Barrymore se simte mai frumoasa si mai implinita ca niciodata dupa ce a adus pe lume pe 26 septembrie primul ei copil - o fetita pe nume Olive. Actrita a impresionat pe toata lumea cu transformarea ei dupa nastere.

Drew Barrymore uimeste la 37 de ani: cum s-a transformat actrita dupa ce a nascut

Talentata si frumoasa actrita, in varsta de 37 ani si-a facut aparitia in urma cu doua zile la Gala anuala de arta si film, LACMA, desfasurata la Muzeul de Arta, din Los Angeles.


Drew Barrymore, insotita de sotul ei Will Kopelman, i-a uimit pe fotografi cu transformarea ei dupa sarcina. Actrita a aparut ultima oara pe marile ecrane la inceputul anului cand a lansat Big Miracle o poveste impresionanta inspirata dintr-un caz real.
 


Desi nu are anuntat  vreun film nou pentru viitor, actrita americana isi va lansa propria linie de produse pentru machiaj, exclusiv in reteaua Wal-Mart, in 2013, dupa expirarea contractului ei cu brandul Cover Girl. Detinatoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a aparut pe coperta revistei People in numarul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.


Drew Barrymore alaturi de Salma Hayek la LACMA


Castigatoare a unui Glob de Aur (Grey Gardens - 2009), Drew Barrymore a aparut pentru prima oara in fata camerelor de filmat pe cand avea doar 11 luni. Barrymore a debutat in cinematografie in 1980, in filmul "Eveniment periculos/ Altered States", castigandu-si celebritatea cu rolul din "E.T." si devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor.

Drew Barrymore este considerata una dintre figurile regale ale Hollywoodului daca luati in considerare familia in care s-a nascut. Actoria este o traditie de patru generatii in familia sa. Matusa sa Ethel a fost o cunoscuta actrita britanica despre care se spune ca a introdus conceptul de "glamour girl". Unchiul ei Lionel, a fost regizor si actor: a aparut in peste 200 de filme, printre care It’s a Wonderful Life. Bunicul ei John a fost considerat cel mai mare actor din lume in anii '20 si '30. Parintii ei John Barrymore Jr. si Jaid Barrymore au fost si ei actori, insa relatia lui Drew cu acestia a fost una dificila.
 

Drew Barrymore a fost afectata de sarcina in aceasta vara, actrita ingrasandu-se cu cateva kilograme


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies