marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Droguri, sex, alcool: o zi obisnuita pe platourile de filmare ale serialului “House”

Distins cu nenumarate premii Emmy si Globuri de Aur, serialul “House M.D” se afla in mijlocul unui scandal demn de un scenariu TV. Conform tmz.com, un

Droguri, sex, alcool: o zi obisnuita pe platourile de filmare ale serialului “House”

articole relationate

Carl Jones, fost asistent pe platourile de filmare ale serialului, sustine ca a fost demis in martie pentru ca a refuzat sa participe in “jocurile murdare” initiate de sefii sai. Dupa spusele sale, acestia il invitau sa viziteze baruri de striptease, sa se drogheze cu cocaina sau marijuana, sa se imbete si sa participle la acte sexuale in rulote.

De multe ori, supervizorii se refereau la Carl si la alti angajati cu apelative jignitoare, precum “retardati, idioti, tarfe, sclavi”. Fostul angajat mai face o destainuire socanta: un superior a adus o arma de cateva ori si se imbata cu tequila, alaturi de alti sefi, aruncand cu cutite intr-o tinta stabilita pe platouri.

Jones sustine ca a suferito depresie si rani fizice in urma acestor incidente. Un reprezentant al sutdiourilor producatoare, NBC Universal, sustine ca procesul nu are baze reale. “Politica studiourilor NBCU impiedica hartuirea sau discriminarea de orice fel, oferind un mediu de lucru lipsit de aceste probleme.”


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies