marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Duminica aceasta, Răzvan Vasilescu, Nicodim Ungureanu, Ion Haiduc și Mihai Mălaimare joacă Fără prelungiri

Un azil de bătrâni, un meci de fotbal și multe interese personale.

Duminica aceasta, Răzvan Vasilescu, Nicodim Ungureanu, Ion Haiduc și Mihai Mălaimare joacă Fără prelungiri
„Fără Prelungiri“ este primul lungmetraj regizat de Ştefan Pătraşcu și este o poveste universală despre puterea de a o lua de la capăt, de a nu te lăsa bătut atunci când totul este împotriva ta.
 
Violeta (Cecilia Bârbora) este directoarea unui azil de bătrâni. Face o înțelegere cu un consilier de la primărie și pune la cale un plan pentru delapidare a unor fonduri de la Uniunea Europeană, folosindu-se de locatarii azilului pentru diverse activități culturale. Și, pentru că e an electoral, are parte și de susținere din partea Primăriei.


 
Fără să știe de întregul complot, Dinu (Răzvan Vasilescu), un antrenor de fotbal rezident la azil, se implică. Își face o echipă de fotbal cu alți locatari: un turnător la Securitate, un parvenit al tranziției, un sudor, un fost procuror, un nomenclaturist comunist, un paznic de noapte și un mercenar ungur. 
 
În timp ce directoarea luptă pentru bani și poziție, adevărata miză pentru consilier și primar e mai mare decât voturile celor din azil. Va reuși Dinu să își salveze echipa atunci când află că totul se prăbușește în jurul lor? 


 
Din distribuția acestei drame cu accente comice mai fac parte și Magda Catone, Anca Sigartău, Georgiana Saizescu, Valentin Popescu și Nicoleta Lefter.
 
Filmul „Fără prelungiri“ este difuzat la PRO Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la 00:45.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies