marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Duncan Jones va regiza adaptarea lui World of Warcraft, cel mai popular joc video online din lume, ce actor e dorit in rolul principal

Hollywoodul e gata pentru inca o adapatare a unui joc video extrem de popular: World of Warcraft. Cel care se va ocupa de film este Duncan Jones, regizorul unor filme ca Source Code sau Moon.

Duncan Jones va regiza adaptarea lui World of Warcraft, cel mai popular joc video online din lume, ce actor e dorit in rolul principal


Duncan Jones
face saltul catre productii cu buget urias, dupa ce producatorii de la Legendary Pictures l-au ales ca regizor pentru filmul Warcraft, inspirat de celebrul joc video, scriu cei de la Hollywood Reporter. Legendary Pictures va colabora strans cu Blizzard Entertainmen, firma care a lansat jocul.

World of Warcraft a devenit poate cel mai popular joc MMORPG din lume, datorita combinatiei unice intre fantasy si science-fiction. In functie de ce alegi sa joci, ai parte de un univers populat cu zombi, dragoni, varcolaci, extraterestri, nave spatiale sau orci.


Scenariul filmului ii apartine lui Charles Leavitt, cunoscut pentru Blood Diamond. Duncan Jones a intrat in proiect dupa ce Sam Raimi, cel care a lansat franciza Spider-Man a renuntat la proiect. In acest moment nu exista nici un actor atasat proiectului, insa se zvoneste ca Johnny Depp ar fi fost curtat pentru rolul principal, scrie Total Film.

 

Duncan Jones


Proiectul ar trebui sa inceapa in toamna lui 2013, urmand sa se lanseze in cinematografe in 2015. Hollywood Reporter informeaza ca bugetul lui Warcraft este de 100 de milioane de dolari si reprezinta primul blockbuster din cariera lui Jones, spre deosebire de celelalte doua filme regizate de el: Moon, a avut un buget de 1 milion de $, iar Source Code a avut buget de 35 de milioane de $.  


Duncan Jones, in varsta de 41 de ani, fiul lui David Bowie si al primei sale sotii, Angela Bowie, a debutat la Hollywood ca regizor cu filmul Moon, cu Sam Rockwell si Kevin Spacey. A urmat Source Code, un film care i-a cucerit pe fani, dar si pe critici, cu Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan si Vera Farmiga.  

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies