marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dupa 20 de ani, Francis Ford Coppola revine cu un horror. Vezi povestea din Twixt

Dupa 20 de ani, Francis Ford Coppola se intoarce la Conventia Comic Con de la San Diego unde isi va prezenta la sfarsitul lunii horrorul - Twixt

Dupa 20 de ani, Francis Ford Coppola revine cu un horror. Vezi povestea din Twixt

Twixt este un thriller cu accente horror care il are in centru pe Val Kilmer ce va interpreta rolul unui scriitor si ii va avea colegi de distributie pe Elle Fanning si Bruce Dern.


Filmul are la baza un scenariu semnat de Coppola si inspirat de opera lui Edgar Allan Poe.

Pelicula care va fi lansata in acest an va spune povestea unui scriitor aflat in declin care in timpul unei calatorii este implicat in misterul unei morti stranii.  In noaptea in care are loc crima este "vizitat" in somn de fantoma unei tinere. Nu stie daca aceasta are legatura cu crima, insa va incerca sa rezolve misterul.

Ultimul horror regizat de Coppola dateaza din 1992 - Dracula.


Francis Ford Coppola, in varsta de 71 de ani, scenaristul si regizorul filmului "Apocalipsul acum" (1979) si al thrillerului "Conversatia" (1974), a primit in 2010 Oscarul pentru intreaga cariera. Francis Ford Coppola a castigat primul premiu Oscar in 1970, pentru scenariul original al filmului "Patton", al doilea Oscar fiindu-i acordat in 1972 pentru scenariul adaptat al filmului "Nasul". Celelalte trei premii Oscar le-a castigat in 1975, pentru "Nasul II" (cel mai bun scenariu adaptat, cel mai bun regizor si cel mai bun film).


Celebrul cineast american a contribuit la lansarea carierei lui George Lucas, creatorul francizei "Razboiul stelelor", producand doua dintre primele lungmetraje ale acestuia - "THX 1138" si "American Graffiti".


Cele mai recente filme ale sale sunt "Tinerete fara tinerete/ Youth Without Youth" si "Tetro". Pelicula "Tinerete fara tinerete" a fost filmata in Romania si are la baza o nuvela de Mircea Eliade, in timp ce pe genericul filmului "Tetro" figureaza, pe langa Mihai Malaimare Jr., directorul de imagine al peliculei, si Adriana Rotaru, care este production manager.
 



Modifică setările cookies