marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dupa 7 ani de asteptare, Guillermo del Toro revine, in sfarsit, cu un film gotic. "Crimson Peak" se lanseaza in octombrie

Regizorul mexican Guillermo del Toro isi lanseaza pe ecrane, din 16 octombrie, noul sau film 'Crimson Peak', o melodrama gotica supranaturala.

Dupa 7 ani de asteptare, Guillermo del Toro revine, in sfarsit, cu un film gotic. Crimson Peak se lanseaza in octombrie

Filmul va avea o "versiune reala" in parcul Universal Studios Hollywood, sub forma unui labirint, in noaptea de Halloween, relateaza EFE, conform Agerpres.

 

Dupa 7 ani de asteptare, Del Toro isi lanseaza noul film cu sprijinul casei Legendary Pictures, compania care i-a garantat cele 50 de milioane de dolari necesare pentru a-si incheia una din creatiile sale cele mai personale. "Crimson Peak" este o poveste romantica gotica cu elemente supranaturale si horror si se axeaza pe povestea unei tinerei (interpretata de Mia Wasikowska) care, orbita de dragoste, se instaleaza intr-o misterioasa casa de la tara in Anglia.

 

 

Jessica Chastain si Tom Hiddleston mai fac parte din distributia acestui film, a carui lansare are loc in luna Halloween-ului si va avea ca avanpremiera prezentarea unui tunel al ororilor la Universal Studios Hollywood, cu prilejul evenimentului anual 'Halloween Horror Nights', care isi va deschide portile la 18 septembrie.

 

Elementul romantic al filmului nu a fost transpus in labirint ('Crimson Peak: Maze of Madness) si care este menit sa starneasca, nu dragostea, ci groaza vizitatorilor.

 

 

Alaturi de 'Crimson Peak: Maze of Madness' vor putea fi vizitate si alte instalatii ale terorii, precum 'Insidious: Return to the Further', 'The Walking Dead: Wolves Not Far', 'This is the End 3D', 'Halloween: Michael Myers Comes Home' si 'AVP: Alien vs. Predator'.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies