marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

După o pauză de 8 ani, Cameron Diaz revine pe ecrane

Superba blondă se alătură grupului de actori care au semnat cu Netflix și ne pregătește o surpriză alături de Jamie Foxx.

După o pauză de 8 ani, Cameron Diaz revine pe ecrane
La cei 49 de ani ai săi, Cameron Diaz și-a dat seama că nu poate renunța definitiv la actorie și revine oficial pe ecrane. Actrița, care s-a retras de la Hollywood în 2014 și s-a axat pe viața de familie, scris, dar și pe o afacere cu vinuri, a acceptat un nou rol alături de Jamie Foxx, în comedia de acțiune „Back in Action“ – un poriect Netflix despre care încă nu avem detalii extra.
 
Superba blondă a confirmat vestea pe Instagram Story, scriind: „Jamie Foxx, doar tu mă poți readuce în acțiune!!! Abia aștept, va fi extraordinar!“.



 
Potrivit platformei de streaming Netflix, Jamie Foxx este cel care a convins-o să revină în cinema și să mai joace încă o dată alături de el. Ba mai mult, actorul a postat și o înregistrare cu Diaz, în care recunoaște că este „un-retired.“ „Sunt entuziasmată, dar nu știu cum să fac asta“, spune ea. 
 
Diaz și Foxx au lucrat împreună la drama sportivă din 1999, „Any Given Sunday“, și la remake-ul „Annie“, din 2014, care a fost ultimul rol de film al lui Cameron Diaz înainte de „retragere“.
 
Potrivit lui Jamie Foxx, care este și producător alături de Datari Turner, O’Brien și Mark McNair, lucrul la pelicula „Back in Action“ va începe la sfârșitul acestui an.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies