marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dureros de slaba, Angelina Jolie a fost la teatru cu copiii ei. De ce este numita o mama rece si distanta

Brad Pitt si Angelina Jolie au sarbatorit la teatru ziua de nastere a lui Maddox - cel mai mare dintre copiii cuplului.

Dureros de slaba, Angelina Jolie a fost la teatru cu copiii ei. De ce este numita o mama rece si distanta

Angelina a fost ca de obicei in centrul atentiei intr-o rochie neagra si sexy la Victoria's Apollo Theatre din Londra unde si-a dus copii. Actrita a starnit din nou ingrijorare in randul fanilor si al ziaristilor pentru ca spun acestia "arata dureros de slaba".


Brad Pitt care filmeaza in aceasta perioada in capitala Angliei pelicula horror World War Z s-a alaturat si el familiei. Maddox, primul copil adoptat al celor doi, a implinit 10 ani iar celebrii sai parinti l-au dus sa vada musicalul Wicked.


 


Aparitia celor 8 impreuna vine la cateva zile dupa ce un tabloid din SUA  - In Touch - a numit-o pe actrita de 36 de ani, "o mama rece si distanta". Revista a publicat un interviu cu una din fostele dadace ale cuplului - Krisann Morel: "Imaginea ei de mama buna este doar o fatada. In realitate este rece si distanta si le provoaca accese de furie copiilor. Copilaria ei ciudata i-a afectat calitatile de mama" a spus aceasta.


 

Clanul Jolie-Pitt sta intr-o vila de 10 milioane de lire in Londra unde va ramane pana Brad termina filmarile pentru filmul de groaza cu zombi pe care il si produce.


Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies