marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne The Rock Johnson a izbucnit: "Colegii mei sunt neprofesionisti". Scandalul iscat intre el si Vin Diesel, pe platourile de la Furious 8

Dwayne Johnson si-a surprins fanii zilele acestea cu un mesaj total neasteptat pe Facebook. Aflat in ultima saptamana de filmari pentru Furious 8, The Rock a scris un mesaj dur la adresa colegilor sai de sex masculin de pe platouri.

Dwayne The Rock Johnson a izbucnit: Colegii mei sunt neprofesionisti . Scandalul iscat intre el si Vin Diesel, pe platourile de la Furious 8

"Aceasta este ultima mea saptamana pe platourile de la Fast and Furious 8. Nu exista alta franciza care sa imi puna sangele in miscare asa cum o face aceasta serie. Este o echipa extraordinara si muncitoare. Numai cuvinte de lauda la adresa producatorilor de la Universal, la fel si in cazul colegelor mele. Insa, cand vine vorba de colegii mei de sex masculin este cu totul alta poveste. Unii dintre ei au o conduita ireprosabila si sunt adevarati profesionisti, dar altii nu au curaj deloc si sunt niste rasfatati. Cand o sa vedeti filmul, in aprilie, o sa vedeti scene in care fierbe sangele in mine - sunt perfect adevarate".

Acesta a fost o parte din mesajul surprinzator postat de Dwayne Johnson. Chiar daca nu a mentionat niciun nume celebru din distributie, presa tabloida scrie ca in mesaj ar fi fost vorba chiar de Vin Diesel, starul francizei.

TMZ scrie ca mesajul actorului a starnit furia colegilor sai, printre care se numara Vin Diesel, Jason Statham sau Clint Eastwood.

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies