marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne "The Rock" Johnson a confirmat ca va juca in Fast and Furious 8

Dupa ce Furious 7 a spart toare recordurile in box-office si a ajuns la incasari de peste 1 miliard de dolari, devenind cel mai bun profitabil din serie, realizatorii vor face si Fast and Furious 8.

Dwayne The Rock Johnson a confirmat ca va juca in Fast and Furious 8

Dwayne "The Rock" Johnson a confirmat ca va face parte din urmatorul film din seria Furious. Aflat la conferinta de presa a celui mai recent film al lui, San Andreas, Dwayne a fost intrebat daca fanii il vor mai vedea in vreun film Fast and Furious. Raspunsul lui a fost foarte sincer: "Bineinteles".

 

Dupa ce a aparut in Furious 5, Dwayne a devenit repede iubit atat de fanii filmului cat si de intreaga echipa.

 

Combinatia de forta si umor pe care le-a arata in film, l-au pus in carti si pentru urmatorul film al seriei. Cu toate acestea, nimic nu este sigur deocamdata. 

 

Vin Diesel a confirmat data lansarii urmatorului film din serie. Astfel, Fast and Furious 8 se va lansa pe 4 aprilie 2017, conform Variety.

 

Anuntul a fost pus si pe pagina oficiala de Instagram a seriei Fast and Furious. "Va fi cel mai grozav film pe care il puteti vedea." a anuntat Vin Diesel la eveniment. Cu lacrimi in ochi si vizibil emotionant, acesta a continuat: "Inseamna mult pentru mine sa am binecuvantarea voastra" le-a spus starul fanilor. Acesta si-a adus aminte si de momentul emotionant in care a urcat pe scena alaturi de Paul Walker, in 2013, la eveniment. "Voi ne oferiti incredere si dragoste, multumim".


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies