marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

E gay, are 20 de ani si a fost inclus in topul celor mai influenti oameni din lume in 2011!

La inceputul anului a castigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar intr-un show TV ( Glee) iar recent  Time Magazine l-a inclus in topul celor mai influente personalitati in 2010. Cariera lui Chris Colfer pare sa fi explodat in ultimii doi ani!

E gay, are 20 de ani si a fost inclus in topul celor mai influenti oameni din lume in 2011!

 


CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

A devenit popular in America in 2009 cu rolul  din Glee unde il joaca pe Kurt Hummel, un adolescent gay,  cantaret foarte talentat si frustrat, chinuit de catre colegii de liceu.


Rolul a fost scris special pentru el de catre scenaristul serialului Ryan Murphy iar Chris a cucerit pe toata lumea.  Serialul a devenit un eveniment in SUA, dar si in restul lumii, iar in 2010 a castigat un Glob de Aur pentru cel mai bun show TV.


Nascut pe 27 mai 1990, in Clovis, un orasel de provincie din California, Chris Colfer nu prea a atras atentia inainte de Glee. La 18 ani, a avut un rol intr-un scurt metraj (Russel Fish: The Sausage and Eggs Incident).


Acum  doi ani a recunoscut public ca este gay si a dezvaluit ca a fost  chinuit  in liceu pentru orientarile sale.


"Chris si-a dorit dintotdeauna sa devina actor si nu i-a lasat pe cei din jurul sau sa-l impiedice atunci cand i s-a spus ca nu are nicio sansa. La 20 de ani Chris nu ezita de fiecare data sa condamne maltratarile din liceu pe care le-a suferit si el.

A creat in Glee un personaj extrem de credibil, extrem de real. Suntem mandri ca-l avem alaturi de noi" a declarat pentru Time Magazine unul din colegii din Glee, actrita Dianna Agron.
 

Cei de la Disney tocmai s-au inteles cu Chris Colfer pentru a scrie scenariul unui show TV  pentru copii!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies