marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

E oficial! Ines Ramon este noua iubită a lui Brad Pitt 

Actorul a prezentat-o oficial pe splendida femeie de afaceri de origine spaniolă ca fiind partenera sa.

E oficial! Ines Ramon este noua iubită a lui Brad Pitt
În urmă cu câteva săptămâni, Brad Pitt și iubita sa, Ines de Ramon, și-au făcut prima apariție publică la Gala LACMA Art + Film 2023. La momentul respectiv, o sursă a dezvăluit revistei „People” că actorul și designerul de bijuterii au fost văzuți ca un cuplu "super iubitor", însă nu au stat împreună la fotografii.

Potrivit Page Six, starul din „Fight Club” a fost pregătit să iasă în public cu Ines de Ramon abia după un an de relație, când a prezentat-o ca fiind „prietena lui”. „Aceasta este prima relație a lui Brad de la divorț. El a prezentat-o pe de Ramon ca fiind iubita lui“, a declarat sursa pentru publicație.


 
Aceasta ar fi prima relație oficială a lui Brad Pitt de la divorțul de Angelina Jolie, în 2016. „Este uimitor să îl vezi din nou fiind  bine“, a adăugat sursa, care a mai precizat că Ines de Ramon îl face „foarte fericit”.
 
Brad Pitt și Ines de Ramon au văzuți prima oară împreună în noiembrie 2022, în timpul unui concert al lui Bono, alături de Cindy Crawford, Rande Gerber și Sean Penn. Deși niciunul dintre cei doi nu a vorbit public despre relația lor până acum, Inés de Ramón a lăsat să se înțeleagă că sunt mai mult decât prieteni în ianuarie, când a fost văzută topless în compania starului, în timpul unei vacanțe în Cabo San Lucas. Un alt indiciu care a ridicat suspiciuni cu privire la această idilă a fost un breloc discret pe care designerul de bijuterii îl poartă la un colier cu litera B.


 
Inés de Ramón este un model și femeie de afaceri în vârstă de 31 de ani. Ea s-a născut în New Jersey, dar 
familia ei este originară din Spania, așa că vorbește fluent spaniola. În prezent, este vicepreședinte al brandului Anita Ko Jewelry, unul dintre cele mai renumite magazine de bijuterii din Statele Unite. Inés de Ramón a fost căsătorită anterior cu Paul Wisley, actor din „The Vampire Diaries“, însă, după trei ani de relație, mariajul s-a încheiat.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies