Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“E-Ring” – Fata necunoscuta a Pentagonului se dezvaluie, la Pro Cinema

Pentagonul - ultima fortareata, ce adaposteste secrete care ar putea porni razboaie si distruge tari, seful agentilor de informatii secrete, al eroilor fara nume, care lucreaza sub acoperire – isi vor dezvalui tainele, in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, la Pro Cinema, odata cu premiera serialului “E-Ring”.

“E-Ring” – Fata necunoscuta a Pentagonului se dezvaluie, la Pro Cinema

Inspirat din experienta de viata a producatorului executiv, Ken Robinson, analist militar la CNN pe probleme de spionaj, “E-Ring” patrunde in intimitatea afacerilor secrete ale Pentagonului.

Maiorul Jim Tisnewski (Benjamin Bratt) si colonelul McNulty (Dennis Hopper) actioneaza pe teren in misiuni strict secrete, in timp ce serviciul de informatii al Pentagonului se ocupa de conflictele de pe teritoriul Statelor Unite si nu numai.

Fost membru al Beretelor Verzi, Tisnewski este un tip de actiune, in timp ce McNulty, ceva mai in varsta si trecut prin focul misiunilor se ocupa de partea strategica a fiecarei misiuni in parte. Desi din punct de vedere profesional cei doi actioneaza impecabil, amandoi au probleme in a-si face ordin in vietile personale.

Ken Robinson, producatorul executiv al serialului, are o bogata experienta in ceea ce priveste operatiunile tactice si strategice si a lucrat o lunga perioada pentru cele mai importante agentii de securitate din Statele Unite: CIA, Agentia Nationala de Securitate si chiar in trupele speciale.

Cariera sa militara include coordonarea de misiuni speciale in zone de conflict precum Somalia, Sarajevo, Columbia, Haiti, sau Irak. Dupa retragerea sa din fortele militare, Ken Robinson a colaborat cu Agentia de prevenire a terorismului si cu oficialitati ale guvernului american.

Robinson a semnat si scenariul serialului „E-Ring”, care, in buna masura speculeaza experiente traite de el.

Creat de David McKenna („SWAT”, „American History X”) si Jerry Bruckheimer („Cu sange rece”, „Piratii din Caraibe”, „CSI”), „E-Ring” ii are ca protagonisti pe Benjamin Bratt, nominalizat la premiul Emmy pentru rolul din „Lege si ordine” si pe Dennis Hopper, nominalizat la premiul Oscar pentru rolurile din „Hoosiers” si „Easy Rider”.