marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actrita cu cele mai frumoase buze de la Hollywood castiga un milion de dolari pe saptamana

Actrita cu cele mai frumoase buze de la Hollywood alaturi de Angelina Jolie si Jessica Alba da lovitura in acest an.

Actrita cu cele mai frumoase buze de la Hollywood castiga un milion de dolari pe saptamana

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW


La 32 de ani, Katherine Heigl  se lauda cu performante... financiare... la care pana si Angelina Jolie sau Sarah Jessica Parker, cel mai bine platite actrite de la Hollywood, aspira.
 

Nominalizata la 2 Globuri de Aur, Katherine Heigl  va castiga 1 milion de dolari pe saptamana pentru filmarile de la comedia The Big Wedding dezvaluie Hollywood Reporter.


Filmul regizat de Justin Zackham si in care isi mai fac aparitia staruri ca Amanda Seyfried, Susan Sarandon, Diane Keaton, Robin Williams si Robert De Niro, spune povestea unui cuplu divortat care decide sa-si pacaleasca rudele ca sunt inca impreuna cu ocazia unei nunti in familie.

Pelicula se va filma in timp record, mai noteaza sursa citata. Pentru 30 de zile de filmari, Katherine Heigl  va incasa 4 milioane de dolari. Nu e foarte mult in comparatie cu sumele pe care a ajus sa le ceara pentru un film ( primeste peste 10.000.000 pe film), insa in comparatie cu perioada de filmari este fantastica.


Anul trecut, Heigl a jucat in comedia romantica "Viata asa cum este ea/ Life As We Know It", film la care a contribuit si in calitate de producator executiv.


Urmatorul film in care va putea fi vazuta este comedia romantica New Year's Eve, ce reuneste o pleiada de celebritati si care va avea premiera pe 9 decembrie.


Sursa foto:  Getty
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies