marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ea este noua regina a modei de la Hollywood. Cum arata noua Carrie Bradshaw din Sex and The City

Frumoasa AnnaSophia Robb a fost aleasa de producatorii serialului "Totul despre Sex" / "Sex and The City" sa joace rolul principal in "The Carrie Diaries", serialul despre tineretea lui Carrie Bradshaw.

Ea este noua regina a modei de la Hollywood. Cum arata noua Carrie Bradshaw din Sex and The City

AnnaSophia Robb, o actrita americana de numai 18 ani, a fost aleasa pentru rolul din "The Carrie Diaries", a carei actiune se petrece inaintea productiilor "Totul despre sex", scrie Daily Mail.

"Cand AnnaSophia Robb a intrat in camera (la auditii), am stiut ca am gasit ceea ce cautam. Gratia ei, inteligenta, simtul umorului si natura ei empatica o fac sa fie fata perfecta pentru a o personifica pe tanara Carrie Bradshaw. Faptul ca ea iubeste o pereche de pantofi cu toc nu poate dauna nimanui", a declarat Amy B.Harris, producatorul executiv al show-ului.


Iar faptul ca in echipa de productie a fost cooptat si stilistul Eric Daman, castigatorul unui premiu Emmy, care a lucrat si la seria originala, iar acum este designerul costumelor din serialul "Gossip Girl", a facut ca transformarea tinerei actrite sa fie una spectaculoasa.

"Dupa ce am colaborat la alegerea hainelor pentru Carrie pe care noi o cunoastem si o iubim, acum sunt onorat sa fiu ales pentru a continua stafeta si sa descoperim tanara care era Carrie Bradshaw si care a reusit sa se transforme intr-o femeie atat de complexa", spune Eric Daman.

Probabil ca multi vor spune ca incercarea de a o imbraca pe AnnaSophia la fel ca pe mai matura Carrie nu este un lucru chiar corect, deoarece aceasta a marturisit in faimosul serial ca a avut destule probleme financiare cand era tanara.


Insa Robb a primit deja aprobarea actritei Sarah Jessica Parker: "Mi-a trimis o scrisoare. Si eu i-am raspuns la randul meu. M-a incurajat, a fost foarte ok", a dezvaluit AnnaSophia Robb.

Tanara actrita americana este cunoscuta pentru rolul ei secundar din filmul "Charlie si Fabrica de Ciocolata", cand a aparut alaturi de Johnny Depp in rolul fetitei rasfatate Violet Beauregarde. Avea atunci numai 11 ani. Anul trecut, AnnaSophia Robb a aparut in filmul "Soul Surfer", primul ei rol principal.

Cand au inceput sa apara zvonurile conform carora cartea "The Carrie Diaries" va fi transpusa intr-un film, Blake Lively, din serialul "Gossip Girl - Intrigi la New York", era favorita pentru acest rol. Producatorii au decis insa ca la 24 de ani actrita este prea in varsta pentru a juca personajul. Actiunea filmului se va concentra pe ultimul an de liceu al lui Carrie, actiunea petrecandu-se in New York in anii '80. Dintre celelalte trei personaje, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon), doar Samantha Jones, interpretata pana acum de actrita Kim Cattrall, va mai aparea in noua serie.

Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies