marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ed Sheeran va juca in cel de-al 7-lea sezon al serialului ”Game of Thrones”. Ce alte nume din industria muzicala vor mai aparea

Cantaretul britanic Ed Sheeran va avea o aparitie episodica in cel de-al saptelea sezon al serialului de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, care va debuta pe micile ecrane pe 16 iulie, informeaza bbc.co.uk.
Ed Sheeran va juca in cel de-al 7-lea sezon al serialului Game of Thrones . Ce alte nume din industria muzicala vor mai aparea

Creatorii show-ului TV, David Benioff si Dan Weiss, au declarat la festivalul SXSW ca au incercat mult timp sa il convinga pe Ed Sheeran sa joace in serial, relateaza News.ro.


La randul lui, Ed Sheeran a confirmat ca va avea o aparitie in ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, dupa ce internautii au inceput sa discute despre acest subiect.


Detaliile in privinta personajului pe care il va interpreta Ed Sheeran nu au fost precizate, insa aparitia lui in serial ar fi fost gandita ca o surpriza pentru actrita Maisie Williams, care se numara intre fanii cantaretului.


Ed Sheeran nu va fi primul artist din industria muzicala care va aparea in serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, fiind precedat de membri ai trupelor Coldplay, Mastodon, Of Monsters and Men si Sigur Ros.


Deocamdata nu a fost confirmat daca Ed Sheeran va canta in serial, la fel ca Sigur Ros si Of Monster and Men, sau daca va putea fi recunoscut pe ecran. Membrii trupei Mastodon au aparut in serial ca salbatici transformati in zombi.


David Benioff si Dan Weiss au mai confirmat faptul ca cel de-al optulea si ultimul sezon ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va contine doar sase episoade, umand sa fie si cel mai scurt sezon al serialului.


Despre Ed Sheeran


Ed Sheeran, nascut pe 17 februarie 1991, a lansat doua albume de studio, 14 EP-uri si 24 de single-uri solo si 11 in colaborare cu alti artisti si 20 de videoclipuri muzicale. Single-urile sale au fost descarcate de aproape 17 milioane de ori pe internet in Statele Unite.


Cel de-al saptelea sezon


Al saptelea sezon al serialului ”Game of Thrones” va avea premiera pe 16 iulie si va include sapte episoade, iar cel de-al optulea ar urma sa aiba premiera in anul 2018.


Penultimul sezon al serialului ”Game of Thrones” va fi insotit de sloganul ”The Great War is Here” si a fost amanat pentru vara acestui an, spre deosebire de sezoanele anterioare ale show-ului, care au avut premierele in timpul primaverii. Filmarile pentru noul sezon au fost amanate de producatori, deoarece acestia au dorit sa filmeze in iarna 2016-2017 o serie de scene cu peisaje hibernale, asociate regatului fictiv Westeros.


Un trailer lansat de HBO, joi, prezinta principalele familii nobiliare din Westeros care se pregatesc de razboi, scenele avand suprapuse voci ale unor personaje cheie, care pronunta fraze din sezoanele precedente, pentru a reconstrui istoria evenimentelor ce au dus la acea mare batalie care va fi prezentata in sezonul al saptelea.


In finalul trailerului, poate fi auzita vocea personajului Jon Snow care spune: ”Acelasi lucru vine sa ne ucida pe toti. Exista un singur razboi care conteaza. Marele razboi. Si el este aici”.


Urzeala Tronurilor


”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin in seria ”Cantec de gheata si foc”. Serialul prezinta aventurile dramatice si intrigile la care participa membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon si Targaryen, care vor sa cucearasca Tronul de Fier din regatul Westeros.


Cel de-al saselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, difuzat in primavara anului 2016, a fost primul din aceasta productie a postului HBO care a depasit evenimentele relatate in seria ”Cantec de gheata si foc”.


Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretarile actorilor, complexitatea personajelor, evolutia firului narativ si decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a castigat si numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.


La randul lor, cartile din seria ”Cantec de gheata si foc” s-au vandut in peste 60 de milioane de copii pe plan mondial si au fost traduse in 45 de limbi.


In septembrie, ”Urzeala tronurilor” a castigat 12 trofee la gala premiilor Primetime Emmy, inclusiv la mult ravnita categorie ”cel mai bun serial-drama”, unde s-a impus pentru al doilea an consecutiv.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies