marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eddie Redmayne continua seria transformarilor impresionante. Cum arata actorul in prima fotografie oficiala din The Danish Girl

Cariera lui Eddie Redmayne pare sa fi intrat pe o panta ascendenta, britanicul devenind unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului.

Eddie Redmayne continua seria transformarilor impresionante. Cum arata actorul in prima fotografie oficiala din The Danish Girl

Dupa ce a castigat trofeul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal datorita interpretarii impresionante a lui Stephen Hawking din The Theory of Everything, Eddie Redmayne urmeaza sa apara intr-o alta productie remarcabile, The Danish Girl.
 

Producatorii au lansat prima imgine oficiala a filmului, in care Eddie Redmayne urmeaza sa interpreteze rolul primului barbat din lume care a suferit o operatie de schimbare a sexului, adica a lui Einar Wegener care mai tarziu avea sa fie cunoscut sub numele de Lili Elbe.


Actiunea filmului are loc in anii '20 si prezinta povestea lui Einar Wegener, un pictor care este rugat de sotia lui sa-i pozeze in haine de femeie dupa ce unul dintre modelele sale nu apare la o intalnire de lucru. 

Niciunul dintre ei nu realizeaza ca acest moment le va schimba viata in mod radical, Einar ajungand sa se reinventeze treptat sub numele de Lili Elbe. 


Pentru acest rol, Eddie Redmayne a suferit-o o noua transformare impresionanta, in imaginea oferita publicitatii acesta aprand imbracat si machiat precum o femeie, trecerea dintre cele doua schimbari fiind una remarcabila. 


Britanicul lucreaza alaturi de Alexandra Reynolds, coregrafa care l-a ajutat sa intre in pielea lui Stephen Hawking, cei doi incepand noua colaborare inca de la inceputul lui ianuarie.


"Privim totul din perspectiva feminina. Cum sa ma asez, cum sa merg, cum imi pun o pereche de pantofi, cum sa merg pe tocuri. Cred ca este cel mai sensibil rol pe care l-am jucat", a explicat actorul.
 

The Danish Girl este regizat de Tom Hooper, iar din distributie mai fac parte Alicia Wikander (Gerda Wegener), Amber Heard (Oola), Matthias Schoenaerts si Ben Whishaw. Productia urmeaza sa fie lansata la sfarsitul anului trecut sau inceputul lui 2016.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies