marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

El are 40 de ani, ea de doua ori mai putin. Cum arata noua iubita a lui Benicio del Toro. FOTO

Actorul Benicio del Toro a mai facut o cucerire. Presa straina scrie ca starul a inceput o relatie cu o tanara de 20 de ani.

El are 40 de ani, ea de doua ori mai putin. Cum arata noua iubita a lui Benicio del Toro. FOTO

Actorul american Benicio del Toro, care a implinit 40 de ani in luna februarie, se bucura de succes nu numai la public, ci si in dragoste, avand de un an de zile o legatura amoroasa cu tanara artista franceza Indiana Vianelli, de numai 20 de ani, scrie ''Paris Match''.

Laureat a numeroase premii, detinator inclusiv al un Oscar pentru cel mai bun rol masculin secundar in 2001, pentru filmul ''Traffic'', starul se pare ca si-a descoperit noua iubita la televizor, urmarind un episod din serialul ''Camping Paradis'', in care joaca aceasta.


Ca si in alte cazuri, aceasta relatie sentimentala a lui Benicio del Toro este extrem de discreta - dovada ca presa mondena scrie abia acum despre acest subiect. Fiind foarte ocupati in plan profesional, cei doi se intalnesc fie la Paris, fie la Los Angeles, in functie de pauzele pe care le au pe platourile de filmare.
 

 

Vedeta americana este prezenta la ora actuala pe marile ecrane din Franta cu comedia spaniola ''A perfect day, un jour comme un autre'', regizata de Fernando Leon, in care apare alaturi de Tim Robbins. Anul acesta el va aparea si in noua pelicula a lui Terrence Malick ''Weightless'', din a carei distributie mai fac parte Christian Bale, Natalie Portman, Ryan Gosling si Cate Blanchet. Cu numai cateva saptamani in urma, s-a confirmat si faptul ca va juca si in episodul VIII din ''Star Wars'', unde va intruchipa un personaj malefic.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies