marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

El este noul Robocop: actorul suedez care readuce la viata povestea unui personaj care a facut istorie acum 24 de ani

Dupa ce saptamana trecuta toata presa scria despre posibilitatea ca Joel Joel Kinnaman sa fie in negocieri pentru a juca in noul film Robocop, astazi vestea este confirmata de MGM, studiourile producatoare. Suedezul de 33 de ani e gata sa dea marea lovitura la Hollywood.

El este noul Robocop: actorul suedez care readuce la viata povestea unui personaj care a facut istorie acum 24 de ani

Actorul de origine suedeza a reusit sa bate nume  ca Michael Fassbender sau Russell Crowe pentru rolul umanoidului mecanic. La 33 de ani, Kinnaman a reusit sa aiba aparitii scurte in filme ca Safe House, alaturi de Denzel Washigton si Ryan Reynolds si in The Girl Wiht The Dragon Tattoo, unde joaca alaturi de Daniel Craig si Rooney Mara.

 

Acesta a fost laudat pentru prestatiile sale din filmul Easy Money si serialul The Killing. Dupa 10 ani de cariera in tara sa natala, Kinnaman a atras atentia cu rolul din Safe House, dar i-a cucerit pe americani in rolul detectivului Stephen Holder din The Killing, serialul celor de la AMC. "Anul acesta a fost unul nebun de tot, am facut foarte multe chestii diferite. Nu am un gen preferat, dar cred ca te simti cel mai implinit dupa ce joci un rol dificil intr-o drama complexa" a spus Kinnaman, care se declara fericit de viata sa agitata de la Hollywood.

 

 

Actorul suedez l-a convins pe regizorul Jose Padihlla, care va conduce filmarile, ca este cel potrivit pentru rolul interpretat de Peter Weller in urma cu 25 de ani.

 

Povestea va fi plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis.

 

In 2007, revista Entertainment Weekly a numit RoboCop (1987) pe locul 14 in topul celor mai bune filme de actiune. Peter Weller a jucat atunci rolul lui RoboCop.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies