marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"El nu este Iron Man!". Un baietel de 18 luni a inceput sa planga cand s-a intalnit cu Robert Downey Jr. La ce proiect lucreaza starul franciziei Iron Man

Unul dintre cei mai iubiti eroi de la Hollywood, atat in filme, cat si in viata reala, Robert Downey Jr a reusit ceva ce nu si-ar fi dorit niciodata, sa intristeze un fan.

El nu este Iron Man! . Un baietel de 18 luni a inceput sa planga cand s-a intalnit cu Robert Downey Jr. La ce proiect lucreaza starul franciziei Iron Man

 

Aflat in timpul filmarilor pentru productia The Judge, actorul a fost vizitat pe platou de Jaxson, un baietel de 18 luni si de mama sa, Heather In momentul in care a observat ca Downey Jr. nu poarta costumul lui Iron Man, pustiul a izbucnit in lacrimi, spre dezamagirea actorului si a celor din jur.

 

Pana la urma, momentul a fost depasit cu bine atunci cand Robert a inceput sa se joace cu Jaxson si sa faca fotografii cu el. ”S-a linistit dupa ce a inceput sa vorbeasca cu el. Jasxon era confuz pentru ca i-am spus ca el e Iron Man, iar el stia ca nu e. Cel putin, nu Iron Man in costum. Dupa zece minute in care au vorbit si s-au distrat, baiatul si-a revenit”, a declarat Heather, mama baietelului.

 

 

La mai putin de o luna de la lansare, productia celor de la Marvel a ajuns la un 1.14 miliarde de dolari si si-a asigurat un loc in TOP 10 al incasarilor din istorie, atat la nivel global, cat si la nivel international. Iron Man 3 este depasit doar de Avatar, Titanic, The Avengers si Harry Potter and Deathly Hallows 2, la nivel global.

 

Bazat pe populara serie de benzi desenate de la Marvel, Iron Man 3 se intoarce cu partea a treia a aventurilor lui Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr), Pepper Potts (Gwyneth Paltow), James "Rhodey" Rhodes (Don Cheadle), JARVIS (Paul Bettany) si Happy Hogan (Jon Favreau).

 

 

In noul film, Tony Stark (Robert Downey Jr.), creatorul costumului Iron Man ramane fara armura  care l-a consacrat si este nevoit sa se reinventeze si  sa redevina superoul iubit de toata lumea folosindu-se exclusiv de inteligenta si imaginatia sa debordanta.  Dupa ce universul sau este distrus de teroristul supranumit Mandarinul (Ben Kingsley), iar logodnica sa, Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) este in pericol de moarte, Tony Stark  il provoaca la o infruntare directa pe temutul terorist Mandarinul, bazandu-se pe costumele sale care integreaza tehnologie ingenioasa si care l-au ajutat in trecut sa invinga cei mai aprigi dusmani. 

 

Desi a avut un succes extraordinar, iar cei de la Marvel isi doresc continuarea francizei cu un nou film, Robert Downey Jr. a marturisit ca inca se mai gandeste daca sa mai accepte un alt film din seria Iron Man. Downey Jr. si Kevin Feige, presedintele studiourilor Marvel, au purtat o serie de discutii despre o posibila continuare a francizei si, in timp ce Feige este increzator ca personajul va rezista in orice conditii, Downey Jr. pare hotarat sa-i ofere o pauza lui Tony Stark.

 

 

The Judge, filmul regizat de David Dobkin este o drama care ii are in distributie pe Robert Downey Jr, Robert Duval, Leighton Meester si Vera Farmiga. Actiunea este plasata intr-un oras fictiv, Carlinville, din Indiana, urmand ca acesta sa fie lansat in 2014.

 

Productia aduce in prim plan povestea unui judecator de succes, Hank Palmer (Robert Downey Jr) care se intoarce acasa de la funerariile mamei sale si descopera ca tatal sau, judecatorul orasului Joseph Palmer (Robert Duvall), este acuzat de crima.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies