marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Elizabeth Banks a impresionat trecatorii de pe strazile din New York. Cum a stralucit intr-o rochie rosie la premiera filmului People Like Us

Dupa ce in urma cu cateva luni stralucea pe covorul rosu la lansarea filmului What To Expect When You're Expecting, Elizabeth Banks se afla in turneu pentru premiera celei de-a patra productii din acest an, People Like Us.

Elizabeth Banks a impresionat trecatorii de pe strazile din New York. Cum a stralucit intr-o rochie rosie la premiera filmului People Like Us

 

Frumoasa actrita (38 de ani) a fost surprinsa la sfarsitul saptamanii la New York, acolo unde isi promoveaza noul film, reusind sa impresioneze prin tinuta sic pe care a purtat-o, o rochie rosie care i-a scos in evidenta corpul, dar mai ales picioarele tonifiate.

 

People Like Us este o comedie regizata de Alex Kurtzman si ii mai are in distributie pe Chris Pine, Olivia Wilde si Michelle Pfeiffer. Filmul se centreaza pe povestea lui Sam (Chris Pine) un barbat care este nevoit sa ii inmaneze surorii sale (Elizabeth Banks) 150.000 de dolari din mostenirea lasata de tatal sau in urma decesului. Insa, acesta nu si-a cunoscut niciodata sora, iar cand o va face va fi cu totul surprins.

 

Initial, rolul lui Elizabeth Banks i-a fost oferit lui Rachel McAdams, insa aceasta l-a refuzat.

 

"Ceea ce m-a atras la acest film este faptul ca are emotie si transmite un mesaj publicului. Cele doua personaje ajung sa se cunoasca si relatie dintre ei este foarte atractiva pentru ca este dinamica. Filmul trimite un mesaj universal tuturor  despre relatiile umane si iubirea neconditionata pe care o gasesti in familie" a spus Banks.

 

Insa, actrita de 38 de ani a recunoscut ca i-a fost dificil sa intre in pielea personajului ei, mai ales emotional: "Stiam ca imi va fi greu, pentru ca este o persoana dificila si care isi ascunde emotiile. Este devastator atunci cand cineva la care tii te minte si tradeaza si a trebuit sa transmit acest lucru." a mai spus Elizabeth Banks.


La inceputul anului, Elizabeth Banks a avut premiera primului film din trilogia The Hunger Games, trilogie bazata pe romanele scrise de Suzanne Collins.

Pentru rolul din The Hunger Games frumoasa actrita a acceptat un rol in care nici fanii ei cei mai infocati n-au recunoscut-o. Blonda a preluat rolul lui Effie Trinket, reprezentanta Districtului 12 in The Hunger Games. Elizabeth a povestit intr-un interviu pentru CinemaBlend de ce crede ca aceasta poveste are milioane de fani si este foarte populara: "Exista ceva inexplicabil care te atrage la aceasta poveste, incepand cu cartile pe care nu le poti lasa din mana. Iar povestea oglindeste perfect societatea in care traim si este reprezentativa."

 

Personajul jucat de Banks in film, Effie, este ciudat si interesant. Costumele ce aduc aminte de Lady Gaga, ca de altfel si intreaga societate a Panem-ului, sunt alt punct atractiv al personajului. Actrita a fost atrasa de personaj pentru ca este o femeie ranita. "Am citit toate cele trei carti si chiar daca nu se intelege asta din primul film, Effie este o femeie distrusa si ranita. Si e importanta, pentru ca prin ea spectatorii inteleg de fapt, opinia indivizilor din societate despre cum percep acest joc macabru si ce vor sa vada. Cred ca e o persoana foarte egoista, o vad ca pe o ticaloasa, dar nu una fara inima in totalitate."

Trilogia va continua cu o noua serie, The Hunger Games: Catching Fire care va avea lansarea in 2013.

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies