marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“Ember-Orasul din adancuri”, cel mai bun film de pe marile ecrane romanesti

Distribuit pe marile ecrane de catre MediaPro Distribution, filmul “Ember – Orasul din adancuri” a devenit in urma acestui week-end liderul incontestabil al box-office-ului romanesc, dupa ce a fost vizionat de un numar de 8.146 de spectatori si a generat incasari in valoare de 115.426 RON.


“Ember-Orasul din adancuri”, cel mai bun film de pe marile ecrane romanesti

Ecranizare a primului roman din seria bazata pe saga Jeannei Duprau, un bestseller international, “Ember - Orasul din adancuri” a avut premiera de vineri, 10 octombrie, in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Republica (Cluj) si Cinema City (Timisoara), surclasand in urma acestui week-end comedia “Doi Burlaci si-o...blonda”, precum si primul film 3D de pe marile ecrane din Romania, “Calatorie spre centrul pamantului”.

Cu Bill Murray, Tim Robbins si Martin Landau, in rolurile principale, “Ember - Orasul din adancuri” prezinta o lume fascinanta, plina de aventuri spectaculoase insotite de efecte speciale deosebite.

Subiectul filmului aduce in lumina reflectoarelor un oras cladit pentru a rezista 200 de ani: Ember. De generatii intregi, locuitorii sai au trait in prosperitate, intr-o lume uimitoare, plina de lumini stralucitoare. Dar in anul 241, generatorul electric, pana acum puternic, cedeaza, si marile felinare care ilumineaza orasul incep sa palpaie si sa se stinga usor. Constructorii orasului au lasat instructiuni primarilor, intr-o cutie care se deschide singura la momentul potrivit, dar din pacate, un primar corupt a aruncat cutia intr-un loc menit a ramane secret timp de secole.

Este cel de-al doilea week-end in care un film distribuit de MediaPro Distribution ocupa primul loc al box office-ului romanesc, dupa performanta inregistrata saptamana trecuta de filmul “Doi burlaci si-o...blonda”, o comedie care pana in momentul de fata a fost vizionata de aproximativ 34.000 de spectatori.

De vineri, 17 octombrie, “Ember - Orasul din adancuri” va putea fi vizionat in continuare in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex si Cinema City (Timisoara) si in premiera la cinema Lotus (Oradea) si cinema Arta (Targu-Mures).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies