marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emily Blunt, dorita in rolul lui Ms Marvel pentru The Avengers 2 - continuarea celui mai mare succes financiar din 2012

Emily Blunt, actrita britanica, in varsta de 29 de ani pe care romanii o pot vedea in acesta perioada la cinbema in filmul science fiction Looper este dorita pentru rolul lui Ms Marvel in deja extrem de asteptatul The Avengers 2.

Emily Blunt, dorita in rolul lui Ms Marvel pentru The Avengers 2 - continuarea celui mai mare succes financiar din 2012

articole relationate

Looper: viitorul se termina ieri

Looper: viitorul se termina ieri


Emily Blunt are parte si de concurenta mai ales din partea lui Ruth Wilson pentru acest rol. "The Avengers", care i-a adus pe marile ecrane pe super-eroii Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Vaduva Neagra (Scarlett Johansson), Captain America (Chris Evans) si Thor (Chris Hemsworth), a fost lansat la sfarsitul lunii aprilie.
Joss Whedon a scris scenariul si a asigurat regia acestui film, care, pana acum a facut incasari de peste 1,5 miliarde de dolari.


Ms Marvel apare in benzile desenate Marvel Super-Heroes sub numele de Carol Susan Jane Danvers, un ofiter fortele aeriene britanice care in urma unui accident capata putere supranaturale. Se pare ca personajul ei va fi inclus in echipa super eroilor din The Avengers 2. Filmarile pentru aceasta productie vor debuta insa la finalul lui 2013, asa ca pentru moment nimic nu este batut in cuie.


Recent producatorii au anuntat ca Thanos un alt personaj popular in universul Marvel va fi unul dintre personajele negative din The Avengers 2. Thanos ( nu se stie pentru moment ce actor il va interpreta) face parte dintr-o rasa super-umana cunoscuta sub numele de Titanii Eterni. The Avengers 2 va fi regizata de Joss Whedon, pe baza unui scenariu propriu si va aparea pe marile ecrane la 1 mai 2015.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies