marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emily Ratajkowski a fost declarata femeia anului de catre revista Esquire

Fotomodelul care a atras toate privirile in aceasta vara in videoclipul Blured Lines, alaturi de Robin Thicke si Pharell, a fost desemnata femeia anului de catre publicatia Esquire.

Emily Ratajkowski a fost declarata femeia anului de catre revista Esquire

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu Emily Ratajkowski

 

Emily Ratajkowski are un an plin si urmeaza sa debuteze la Hollywood intr-un film plin de staruri. In varsta de 21 de ani, modelul care a aparut in ipostaze indecente in clipul lui Thicke se va alatura distribuiei din care deja fac parte Ben Affleck, Rosamund Pike, Tyler Perry, Neil Patrick Harris, Patrick Fugit si Kim Dickens.

Intr-un interviu acordat celor de la The Rolling Stones, Emily a explicat cum se pronunta corect numele ei intrucat multe persoane il gresesc „J-ul este mut. Asta e toata smecheria. Uneori oamenii nimeresc din greseala asta si chiar mi s-a sugerat sa imi schimb numele, dar tatal meu mi-a spus sa nu imi schimb niciodata numele. Prenumele meu este O’Hara...deci am un nume cat se poate de epic – Emily O’Hara Ratajkowski.”

 

Primul sau rol intr-o productie televizata a fost in ICarly: „Am interpretat rolul iubitei lui Gibby. A fost primul si singurul meu proiect actoricesc. Neavand televizor nu stiam nici despre ce e vorba in serial, nici cand era difuzat cand am dat probele. Am facut totusi doua episoade si cam asta a fost tot.”
 

 

Inainte de a aparea in Blurred Lines pe care initial l-a refuzat, Emily a aparut in videoclipul celor de la Maroon 5 pentru piesa Somebody.

 

 

Gone Girl, productia care va avea la baza romanul cu acelasi nume al lui Gilian Flynn, va fi produs de 20th Century Fox, in regia lui David Fincher, scenariul urmand sa fie scris de Gilliam Flynn si Leslie Dixon.

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies