marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eminem revine pe marele ecran cu rolul principal din Random Acts of Violence

Random Acts of Violence este un proicet care de 4 ani asteapta sa fie pus in productie de catre cei de la 20th Century Fox care l-au insarcinat pe David Von Ancken sa fie regizorul acestei pelicule. Acesta il doreste in rolul principal pe Eminem, celebrul rapper care a castigat un premiu Oscar in 2003 pentru melodia "Loose Yourself" din coloana sonora a filmului "8 Mile".

Eminem revine pe marele ecran cu rolul principal din Random Acts of Violence

Eminem va juca rolul unui fost puscarias eliberat din inchisoare, care se straduieste sa lase in urma trecutul infractional si sa ramane pe calea cea dreapta, insa se confrunta cu o serie de tentatii venite din partea bandei din care a facut parte, care vrea sa il aiba din nou ca membru. El va primi in acelasi timp o oferta de munca din partea FBI-ului, agentii federali sperand sa-l convinga sa poarte un microfon si sa se infiltreze in banda de infractori. Fostul puscarias are insa propriile planuri si vrea sa se razbune pe cei care au facilitat arestarea lui in urma cu cativa ani, motiv pentru care intretine in mod voluntar conflictul dintre agentii FBI si vechii lui camarazi cu scopul de a-si elimina dusmanii din ambele tabere.

Filmarile pentru aceasta pelicula se pare ca vor incepe undeva in acest an, avand in vedere faptul ca scriptul original, apartinand lui David Von Ancken, a cunoscut diverse versiuni iar scenariul final inca nu este terminat.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies