marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Watson, fetita timida din cea mai populara franciza din lume aduce pe marile ecrane o poveste pe care parintii americani au vrut-o interzisa

Tanara actrita britanica Emma Watson i-a spus adio definitiv personajului Hermione Granger din universul Harry Potter. In varsta de 22 de ani, Emma Watson se dezlantuie in noul ei film.

Emma Watson, fetita timida din cea mai populara franciza din lume aduce pe marile ecrane o poveste pe care parintii americani au vrut-o interzisa

Emma Watson schimba registrul in primul ei mare film dupa terminarea francizei Harry Potter. Trailerul dramei romantice "The Perks of Being a Wallflower" regizata de scriitorul american Stephen Chbosky a strans in ultimele 2 zile sute de mii de vizualizari pe Youtube.

Filmul este o ecranizare dupa cartea “The Perks of Being a Wallflower” lansata in 1999 si vanduta in peste un milion de exemplare pe teritoriul nord-american. Publicata in 16 tari si in 13 limbi diferite, cartea a fost numita unul dintre cele mai controversate romane din ultimii 15 ani in SUA.


Scris de Stephen Chbosky, "The Perks of Being Wallflower"a fost criticata de Asociatia parintilor din Statele Unite care militeaza impotriva cartilor proaste din scolile americane, din cauza numeroaselor pasaje referitoare la droguri, sinucidere si sexualitatea adolescentilor.

Povestea din “The Perks of Being a Wallflower” il are in centru pe Charlie un adolescent marginalizat care ajunge la un liceu nou unde nu are nici un  prieten, insa este luat sub aripa de doi tineri, frate si sora.


Din distributia filmului, despre care se spunea ca va fi interzis minorilor in cinematografe, fac parte Emma Watson, Logan Lerman, Ezra Miller, Mae Whitman, Paul Rudd, Nina Dobrev, Melanie Lynskey, Kate Walsh, Dylan McDermott.


Timidul si sensibilul Charlie (Logan Lerman), un elev introvertit si nepopular in varsta de 15 ani, care cade prada unor tentatii interzise precum consumul de droguri, simte fiorii primei iubiri pentru libertina Sam (Emma Watson), se desparte de vegetariana cu tatuaje Mary Elizabeth (Mae Whitman), sufera de pe urma sinuciderii celui mai bun prieten Michael si se imprieteneste cu Patrick (Ezra Miller), fratele vitreg al lui Sam. Charlie este ajutat de Patrick si Sam care ii fac cunostinta cu lumea reala.


"Am fost foarte emotionata pentru ca filmul are un continut diferit de ce am facut pana acum. A fost dur pentru mine. Cred ca fanilor lui Harry Potter le va placea acest film pentru ca este spus cu inima. Cred ca este tranzitia perfecta de la Harry Potter la un film mai pentru adolescenti. Esti un pic mai intunecat, mai matur" a declarat actrita la MTV Movie Awards.
 

Filmul produs de Summit Entertainment se va lansa in SUA pe 14 septembrie.


Emma Watson avea doar 9 ani cand a fost aleasa pentru rolul lui Hermione in franciza Harry Potter. Nu avea nicio experienta in filme, jucase doar in piese de teatru la scoala. Acum, la 22 de ani este in topul celor mai tineri milionari din Marea Britanie iar popularitatea ei a transformat-o in idolul adolescentilor de pretutindeni. "Hermione mi-a rapit ceva din copilarie" a marturisit anul trecut Emma, declarata de revistele de profil cea mai stilata tanara actrita britanica.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies