marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emotiile premiilor Oscar 2015 au trecut. Ce proiecte urmeaza pentru actorii si actritele nominalizate in acest an

Duminica noapte a avut loc Gala Premiilor Oscar 2015. Cele mai mari staruri din lume au fost prezente pentru a premia filmele si specialistii din industrie care au impresionat prin talentul extraoardinar, printre castigatori numarandu-se Birdman, Julianne Moore si Eddie Redmayne.

Emotiile premiilor Oscar 2015 au trecut. Ce proiecte urmeaza pentru actorii si actritele nominalizate in acest an

Fastuosul eveniment deja a fost dat uitarii, iar acum toata atentia este indreptata spre viitoarele proiecte in care vor juca nominalizatii din acest an.

 

ACTORI PRINCIPALI

 

Steve Carell (Foxcatcher)

Actorul de 52 de ani urmeaza sa apara alaturi de Julianne Moore in drama indie Freeheld, apoi va filma alaturi de Brad Pitt, Ryan Gosling si Christian Bale pentru The Big Short, o productie care va avea la baza bestseller-ul lui Michael Lewis. In plus, Steve Carell este producator executiv pentru comedia TBS Angie Tribeca, cu Rashida Jones in rol principal. 

 

Bradley Cooper (American Sniper)

Actorul se va reuni cu Jennifer Lawrence si regizorul David O.Russell pentru incheierea filmarilor productiei Joy, urmand ca in vara sa joace la Londra in piesa The Elephant Man. De asemenea, Bradley Cooper este posibil sa produca si sa apara in drama Orphan X, a celor de la Warner Bros. 
 

 

Benedict Cumberbatch (The Imitation Game)

Britanicul va juca in Hamlet, urmand ca din vara sa inceapa filmarile pentru productia celor de Marvel, Doctor Strange, unde interpreteaza rolul lui Dr. Stephen Strange.

 

Michael Keaton (Birdman)

Actorul continua filmarile pentru Spotlight, unde va juca alaturi de Mark Ruffalo si Rachel McAdams, apoi va aparea in legendarul film despre viata lui King Kong, alaturi de Tom Hiddleston si J.K. Simmons. In prezent, Keaton este in discutii pentru rolul lui Ray Kroc din drama indie The Founder, care urmeaza sa prezinte maniera in care Kroc a transformat lantul de fast-food McDonald intr-o afacere de succes. 

 

Eddie Redmayne (The Theory of Everything)

Castigatorul premiului Oscar apare in Jupiter Ascending si urmeaza sa lucreze cu regizorul Tom Hooper (Les Miserables) pentru productia The Danish Girl.

 

 

ACTRITE PRINCIPALE

Marion Cotillard (Two Days, One Night)

Actrita va aparea alaturi de Michael Fassbender in productia Macbeth, a celor de la The Weinstein Co., urmand ca in 2016 sa filmeze impreuna pentru Assassin's Creed. Marion va juca si in Mal de Pirres, o pelicula franceza, adaptare a nuvelei eponime a lui Milena Agus. 


 

Felicity Jones (The Theory of Everything)

Actrita a obtinut un rol principal in spin-off-ul de la Star Wars, regizat de Gareth Edwards, urmand ca britanica sa apara si in A Monster Calls si in adaptarea dupa romanul Inferno a lui Dan Brown. 

 

Rosamund Pike (Gone Girl)

Actrita de 36 de ani va juca impreuna cu Charlie Hunnam in The Mountain Between Us, un film de dragoste regizat de Hany Abu-Assad, iar inainte va aparea in The Bends, alaturi de Joel Kinnaman. 

 

Reese Witherspoon (Wild)

Americanca face parte din distributia filmului Hot Pursuit, care umeaza sa fie lansat in aceasta primavara, urmand ca anul viitor sa joace alaturi de Matt Damon in productia regizata de Alexander Payne, Downsizing. 
 


 

Julianne Moore (Still Alice)

Castigatoarea premiului Oscar va juca alaturi de Ethan Hawke in Maggie's Plan, urmand ca in cateva luni sa apara in continuarea francizei The Hunger Game, apoi sa filmeze cu Steve Carell pentru Freeheld. 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies