marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Starul din Twilight, Kristen Stewart a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a intamplat cu actrita in noul ei film

Noul film al tinerei actrite Kristen Stewart,  Snow White And The Huntsman te trimite cu gandul la un fantasy in stilul Lord of The Rings. Pelicula care ajunge pe 1 iunie in Romania a lansat noi imagini iar vedeta seriei Twilight arata aproape de nerecunoscut. Desi filmul se inspira din basmul Albei ca Zapada, nu este unul pentru copii.

Starul din Twilight, Kristen Stewart a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a intamplat cu actrita in noul ei film

GALERIE FOTO: Cariera lui Kristen Stewart in imagini!


In noile imagini Kristen Stewart este trimisa sa moara in padure de catre mama vitrega interpretata de Charlize Theron. Insa Vanatorul (Chris Hemsworth) o lasa sa supravietuiasca si mai mult ii devine mentor. Cu un buget de 100 de milioane de dolari Snow White And The Huntsman este extrem de intunecat, are scene de lupta impecabil realizate si promite sa fie vizual uimitor.


"Am fost nervoasa si intimidata sa lucrez cu Charlize Theron. Este minunata  in tot ceea ce face si o respect ca actrita si femeie. Charlize mi-a depasit asteptarile. Cand intra intr-o camera toata lumea se uita la ea. Este rapida, amuzanta si atrage foarte multa atentie" a dezvaluit Kristen Stewart.

Cum arata rochia de mireasa din “Twilight”. Inspira-te din infatisarea lui Kristen Stewart pentru o nunta de poveste


Nici Charlize nu s-a lasat mai prejos: "Intr-adevar, o iubesc pe aceasta fata. Este frumoasa, talentata si foarte naturala. Kristen face parte din categoria actritelor care se dedica 100% rolurilor pe care le interpreteaza. As sari de la etaj pentru ea", a declarat actrita premiata cu Oscar.



 

Filmul regizat de Rupert Sanders si pe care producatorii de la Universal Pictures vor sa-l transforme intr-o trilogie grandioasa se va lansa pe 1 iunie in acest an, iar asteptarile sunt uriase.  Trailerul de la Snow White And The Huntsman a fost ales de MTV pe locul 3 in topul celor mai bune trailere lansate anul trecut. Filmul promite sa fie o capodopera vizuala.


Kristen Stewart da viata unei Albe ca Zapada puternice, imbracata in armura si cu sabia in mana. Vanatorul, interpretat de Chris Hemsworth, este un razboinic neinfricat cu scene de lupte incitante si un mentor care o invata pe fata sa lupte, iar efectele speciale folosite fac oglinda fermecata a Regine Malefice sa prinda viata. Kristen Stewart se lupta ca o razboinica cu monstri gigantici, aduna o armata intr-un peisaj medieval plin de cavaleri, soldati in armuri si castele si ajunge in mijlocul unor batalii epice.


 


"Pot sa ii asigur pe fani ca in acest film sunt aproape de nerecunsocut. Nu m-au vazut asa niciodata. M-am ranit de multe ori filmand aceasta productie. Am sarit de pe stanci, am calarit cai, ceea ce ma inspaimanta, insa este si ceea ce m-a atras cel mai mult la acest film" a povestit actrita de 22 de ani pentru Tu Magazine.



In 2012, vedeta isi lanseaza inca 2 filme extrem de asteptate. Actrita va aduce in acest an la Festivalul de Film de la Cannes, On the Road o aventura dramatica ce defineste generatia beat, generatia tinerilor care, trecuti prin experienta razboiului si dezamagiti de societatea postbelica, au pornit sa bata drumurile Americii in lung si in lat, pentru a cunoaste si intelege lumea in care traiau. Din distributia de la On the Road fac parte Garrett Hedlund, Sam Riley si Viggo Mortensen.


In toamna acestuia an, actrita aduce pe marile ecrane ultima parte a povestii de dragoste dintre un vampir si o muritoare: Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Producatorii se asteapta la incasari mondiale de peste 700 de milioane de dolari ceea ce ar ridica valoarea totala a francizei despre vampiri la peste 3 miliarde de dolari.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU 40 DE IMAGINI DIN FILM



Cei trei protagonisti ai filmului: Charlize Theron, Chris Hemsworth si Kristen Stewart


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies