marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eroul din Avatar, Sam Worthington intr-un trailer fantastic pentru Call of Duty: Modern Warfare 3.

Pe 8 noiembrie se lanseaza un nou joc al celei mai bine vandute francize de videogames din lume - Call of Duty: Modern Warfare 3.

Eroul din Avatar, Sam Worthington intr-un trailer fantastic pentru Call of Duty: Modern Warfare 3.

Vezi aici un top cu 13 jocuri video pe care fanii si le doresc transformate in filme!

Eroii din Avatar si Superbad, Sam Worthington si Jonah Hill promoveaza noul joc intr-un trailer live action spectaculos care a facut in doar 3 zile aproape 2 milioane de vizualizari pe Youtube.

Pare atat de real incat ai senzatia ca este vorba despre un film. La bugetul de milioane de dolari destinati promovarii noului joc, producatorii si-au permis sa-i aduca pe cei doi actori pentru ceea ce presa de profil a numit cea mai mare lansare din entertainment din istorie.

Actori ca Timothy Olyphant (Justified, Hitman), William Fichtner (Drive Angry, The Dark Knight), Billy Murray si Bruce Greenwood (Thirteen Days, Star Trek) au inspirat personajele din noul joc in timp ce compozitorul de la Hollywood Brian Tyler (The Expendables, Fast Five) s-a ocupat de muzica.

Call of Duty: Modern Warfare 3 este unul dintre cele mai asteptate jocuri din acest an si deja se anunta ca se vor vinde peste 20 de milioane de copii doar in acest an.

Vezi aici un top cu 13 jocuri video pe care fanii si le doresc transformate in filme.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies