marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eroul din The Tudors, Jonathan Rhys Meyers, internat in spital pentru o tentativa de suicid

Actorul irlandez Jonathan Rhys Meyers, starul din serialul  "Dinastia Tudorilor", a fost spitalizat, marti, in urma unei presupuse tentative de sinucidere in locuinta sa din Londra.

Eroul din The Tudors, Jonathan Rhys Meyers, internat in spital pentru o tentativa de suicid

Starul, care a fost internat de cinci ori in clinici de dezintoxicare din cauza dependentei de alcool, a refuzat timp de 30 de minute tratamentul serviciului de urgenta chemat in locuinta sa. Medicii au fost nevoiti sa apeleze la politie, iar actorul a fost, in cele din urma, transportat intr-o clinica din Maida Vale, in nordul Londrei.

"Este foarte trist. Toata lumea prezenta la fata locului a avut impresia ca a incercat sa-si ia viata", a spus o sursa.

Se pare ca actorul in varsta de 33 de ani a luat o supradoza de pastile, insa nu se stie despre ce tip de medicamente este vorba.


Actorul a fost externat miercuri.

Contactat de presa britanica, acesta nu a dorit sa comenteze incidentul.

In ultimii ani, actorul irlandez a fost arestat de mai multe ori pentru incidente provocate in stare de ebrietate. Astfel, el a fost arestat, in 2007, pentru ca era in stare de ebrietate in aeroportul din Dublin, iar in mai 2010, a fost din nou arestat, dupa ce, aflandu-se tot in stare de ebrietate, a lovit cu pumnul un chelner dintr-un bar al aeroportului Chales-de-Gaulle din Paris.

In 2010, o angajata a companiei United Airlines a declarat ca Meyers a agresat-o fizic si verbal pe aeroportul JFK din New York. Incidentul a avut loc dupa ce actorul irlandez a fost oprit sa urce intr-un avion, deoarece era in stare avansata de ebrietate. In urma acelui incident, compania United Airlines i-a interzis vedetei sa mai urce vreodata la bordul avioanelor sale.

Jonathan Rhys Meyers este considerat unul dintre cei mai promitatori actori ai generatiei sale. Actorul a primit, printre altele, un premiu Chopard la Festivalul de Film de la Cannes in 2005, a castigat un Glob de Aur, pentru "Elvis" (2006), si a fost nominalizat de alte doua ori la acelasi premiu, in 2008 si 2009, pentru rolul din "Dinastia Tudorilor". El a mai jucat si in lungmetrajele "Match Point", "Misiune: Imposibila III" si "Din Paris, cu dragoste".


Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies