marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Este aceasta ultima aparitie a lui Clint Eastwood pe marile ecrane? Actorul uimeste la 82 de ani in primul trailer pentru Trouble with the Curve

Warner Bros a lansat astazi primul trailer oficial pentru Trouble with the Curve. Clint Eastwood (82 de ani) nu a aparut in ultima vreme foarte des in fata camerelor pe marele ecran, insa cand a facut-o in ultimele doua filme: Million Dollar Baby si Gran Torino a uimit pe toata lumea cu doua pelicule extraordinare.

Este aceasta ultima aparitie a lui Clint Eastwood pe marile ecrane? Actorul uimeste la 82 de ani in primul trailer pentru Trouble with the Curve

Sa recunoastem: ne plac filmele in care Clint Eastwood sa rasteste la baietii rai si ii invata pe cei tineri lectii de viata. Cu o distributie puternica: Amy Adams, Justin Timberlake, John Goodman si Robert Patrick, Trouble with the Curve promite sa fie o drama emotionanta, cu accente de comedie plasata in universul baseball-ului. 


Este aceasta ultima aparitie a lui Eastwood pe marile ecrane?, se intreaba americanii. Dupa ce a terminat Gran Torino in 2008, Eastwood declara ca renunta definitiv la actorie.


Un veteran scouter de talente, Eastwood face o ultima calatorie pentru a se apropia de fiica sa Amy Adams, insa cand aceasta intalneste un scouter rival - Justin Timberlake, lucrurile vor lua o intorsatura emotionala. Clint Eastwood revine pe marele ecran dupa 4 ani de absenta si apare pentru prima data in ultimii 20 ani intr-un film pe care nu il regizeaza el insusi.


Clint Eastwood  va intruchipa un cautator de talente aflat la final de cariera, care isi pierde treptat vederea si face o calatorie la Atlanta pentru a semna un contract cu un sportiv extrem de inzestrat, la care nu a reusit sa ajunga niciun alt impresar, fiind insotit de fiica lui (Amy Adams) si straduindu-se sa reinnoade legaturile afective cu aceasta.


Pelicula este regizata de Robert Lorenz, cel care a mai colaborat cu Eastwood la filmele Million Dollar Baby (2004), Mystic River (2003), Blood Work  (2002). Scenariul lui "Trouble With The Curve" a fost scris de Randy Brown.

 

Data de lansarea a filmului in SUA a fost mutata cu o saptamana, urmand ca pelicula sa apara in cinematografe pe 21 septembrie 2012. In  Romania apare pe 7 decembrie 2012.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies