marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Este o responsabilitate sociala". Discursul emotionant pe care Ellen Page, starul din Juno, l-a tinut pentru a-si dezvalui orientarea sexuala

Ellen Page, starul din Juno, a tinut un discurs emotionant in care si-a dezvaluit orientarea sexuala.

Este o responsabilitate sociala . Discursul emotionant pe care Ellen Page, starul din Juno, l-a tinut pentru a-si dezvalui orientarea sexuala

Actrita de 26 de ani a marturisit ca este lesbiana, desi a avut mai multe relatii cu barbati pana in prezent. Cunoscuta pentru actiunile activite, Ellen a explicat ca se identifica cu orientarea feminista si a facut acest anunt in timpul conferintei TGBTQ de la Human Rights Campaign's Time To THRIVE.

 

In discursul emotionant pe care l-a tinut, Page a afirmat ca spera ca aceasta dezvaluire sa ajute si alte persoane sa se descurce mai bine cu sexualitatea lor, declarand ca: "Sunt astazi aici pentru ca sunt lesbiana. Si pentru ca pot face diferenta. Sa-i ajut pe altii sa le fie viata mai usoara si sa spere la mai mult. Simt ca este o obligatie personala si o responsabilitate sociala".



 

Imediat au aparut o serie de reactii pe retelele de socializare, majoritatea acestora apreciind gestul facut de tanara actrita.

 

"Felicitari @EllenPage pentru ca a vorbit despre aceasta situatie deschis si a marturisit ca este lesbiana", a fost unul dintre mesajele care au aparut imediat.



 

"Multa dragoste si credinta pentru @EllenPage. Felicitari, talent tanar si frumusete", a scris si Anna Kendrick. 

 

"Hey @EllenPage... Vrei sa fii Valentinul meu? #respect", a scris si Kate Mara, in timp ce Kisten Bell a postat un mesaj in care a felicitat-o pe actrita: "Fascinata de discursul fabulos al lui Ellen Page. Atat de onest si de amuzant si de articulat. Straluceste".

 

"Love love LOVE Ellen Page si mesajul pe care l-a transmis astazi! Ce mod perfect de a incheia Ziua Indragostitilor", a scris

 


 

Ellen a mentionat si alte vedete care au avut curajul sa-si recunoasa orientarea sexuala, dandu-i exemplu pe fotbalistul Michael Sam, starul din serialul Orange is the New Black, Laverne Cox si gemenii Tegan si Sara Quinn.

Dupa ce a pozat alaturi de Drew Barrymore anul trecut pentru revista Marie Claire in ipostaze apropiate si sarutandu-se, presa a inceput sa speculeze ca ar fi o relatie intre ele doua. Zvonurile sunt absurde din moment ce Drew Barrymore este mama si casatorita de ani de zile.

 

Ellen Page s-a nascut in februarie 1987 si a devenit cunoscuta publicului international datorita rolului din Juno (2007) pentru care a si primit o nominalizare la Oscar. Dupa succesul incredibil pe care l-a avut gratiei interpretarii adolescentei gravide care se confrunta cu problemele de zi cu zi ale acestei situatii, Ellen Page a mai jucat in X-Men: The Last Stand (2006), Smart People (2008), Whip It (2009) si Inception (2010), urmand ca in 2014 sa apara in X-Men: Days of Future Past.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies