marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Eu cand vreau sa fluier, fluier", unul dintre cele mai apreciate si premiate filme romanesti, miercuri, la PRO CINEMA, la Filmul de 10

"Eu cand vreau sa fluier, fluier", in regia lui Florin Serban, va fi difuzat, miercuri, 15 octombrie, de la ora 22, la PRO CINEMA, la Filmul de 10.

Eu cand vreau sa fluier, fluier , unul dintre cele mai apreciate si premiate filme romanesti, miercuri, la PRO CINEMA, la Filmul de 10

Filmul de debut al regizorului Florin Serban a venit ca o furtuna si a impresionat intreaga Europa, fiind premiat cu mai multe distinctii inclusiv Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin in 2010. Ada Condeescu si George Pistereanu fac doua roluri extraordinare, intr-un film cutremurator.


"Eu cand vreau sa fluier, fluier" este o poveste despre emotie si despre lupta cu sinele pentru eliberarea sufletului, traseu spus prin lupta fizica, mimica si uneori prin cuvinte. Dupa patru ani petrecuti intr-un penitenciar pe malul Dunarii, Silviu (interpretat de George Pistereanu) a avansat in ierarhia de dormitor, devenind Jupan. Cu doua saptamani inainte de eliberare, primeste o vizita neasteptata.

 


El afla ca mama lui s-a intors acasa dupa mult timp din Italia si vrea sa il ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile sa gaseasca o solutie. Cele cinci zile devin o eternitate cand Silviu se indragosteste de o frumoasa studenta la Sociologie, Ana (Ada Condeescu), venita in practica la penitenciar. Coplesit de emotii si presat de timp, Silviu inchide ochii.


Libertatea, vantul, drumul, primul sarut. Din acest moment i se poate intampla orice. Nu rata Eu cand vreau sa fluier, fluier un film romanesc de exceptie care a primit mai multe distinctii printre care si Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin in 2010.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies