marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Green, cea mai seducatoare vrajitoare de pe marele ecran. Vezi 9 postere fantastice pentru Dark Shadows

Cel mai nou film regizat de Tim Burton, Dark Shadows, cu Johnny Depp in rolul principal, va avea premiera in SUA pe 11 mai 2012. Pana atunci cei de la Warner Bros. au lansat 9 postere portret pentru personajele principale: Johnny Depp, Eva Green si Michelle Pfeiffer arata minunat.

Eva Green, cea mai seducatoare vrajitoare de pe marele ecran. Vezi 9 postere fantastice pentru Dark Shadows

9 postere extrem de colorate ne prezinta distributia spectaculoasa a comediei horror Dark Shadows cu Johnny Depp Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Jackie Earle Haley, Johny Lee Miller, Eva Green, Chloe Moretz, Bella Heathcote, Thomas McDonell, Gulliver McGrath.

In primul sau rol de vampir, Johnny Depp va avea de infruntat monstri, varcolaci, fantome, dar mai ales pe vrajitoarea Angelique, interpretata de Eva Green.

Actrita franceza Eva Green cunoscuta pentru filme precum “Casino Royale", "Regatul Cerului" si "The Dreamers" promite ca Angelique, personajul ei, va fi cea mai seducatoare vrajitoare de pe marele ecran.

"Angelique este o Barbie cu tupeu. Este sarcastica, minunata si plina de umor negru. Este un personaj negativ, insa toate lucrurile rele pe care le face, le face din dragoste pentru Barnabas (Johnny Depp) si pentru ca acesta i-a frant inima" a povestit Eva Green pentru revista Total Film.


Dark Shadows este o adaptare dupa serialul de televiziune horror cu acelasi nume difuzat de ABC intre 1966 si 1971 si care a fost un mare succes in SUA. Filmul va avea insa mai multe accente comice, decat dramatice. Scenariul este centrat pe familia Collins si pe legaturile lor cu fenomenele supranaturale, cu varcolacii, vrajitoarele si vampirii. 


Unul dintre membrii familiei, Barnabas Collins (Johnny Depp) ajunge sa fie transformat intr-un vampir de Angelique Bouchard, o vrajitoare cu inima franta si dornica de razbunare. Angelique isi duce razbunarea mai departe si il ingroapa de viu. In 1972, el este eliberat din mormant si vede ca fosta sa afacere este ruinata. Acum isi intalneste si urmasii, toti cu probleme.


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies