marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Green va fi imaginea calendarului Campari 2015

Actrita franceza Eva Green a fost desemnata imaginea oficiala a Calendarului Campari pe 2015, care se va intitula "Mythology Mixology", informeaza Mediafax.ro

Eva Green va fi imaginea calendarului Campari 2015

"Sa lucrezi pentru un brand simbol la nivel mondial precum Campari este o onoare si un privilegiu. Este ceva foarte special legat de tema anului 2015, deoarece creeaza un echilibru convingator si aproape magic intre clasic si contemporan. La baza fiecarei imagini sta incarcatura istorica a fiecarui cocktail clasic Campari, dar ele sunt prezentate dintr-un unghi ultra modern, dand dovada de multa imaginatie si stil. Este un fapt incredibil de frumos ca, desi unele dintre retetele prezentate au peste 100 de ani vechime, sunt inca relevante si adorate in prezent", a declarat Eva Green despre colaborarea pentru calendarul Campari 2015.

 

 

 


Calendarul Campari este dedicat celebrarii istoriei plina de culoare a bauturii ce emana pasiune si povestilor celor mai iubite 12 cocktailuri clasice, avand ca ingredient principal pasiunea. Fiecare luna este dedicata unui cocktail clasic si descrie in imagini frumoasele si prea putin cunoscutele anecdote, povesti si curiozitati din spatele fiecarei retete.

 

 

 

In spatele fotografiilor celei de-a 16-a editii a renumitului calendar sta Julia Fullerton-Batten, un fotograf recunoscut la nivel mondial si, totodata, prima femeie fotograf care a colaborat cu renumitul brand pentru acest proiect anual. In 2014, Uma Thurman a fost imaginea calendarului, in 2013 a fost Penelope Cruz, iar in 2012 frumoasa Eva Mendes.


Fosta "Bond Girl" Eva Green, nascuta la Paris, este adeseori distribuita in roluri "dark", de femeie seducatoare, avand in vedere originea si aspectul ei fizic. Actrita franceza este protagonista filmelor "Visatorii/ The Dreamers", "Regatul Cerului", "Casino Royale", "Tacerea simturilor/ Perfect Sense" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows". Ea va interpreta rolul principal feminin in continuarea filmului "Sin City", regizat de Robert Rodriguez, care se va numi "A Dame To Kill For", si a aparut in pelicula "300: Ascensiunea unui imperiu", lansat anul acesta.

 

 

Sursa foto: Getty/Splash

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies