marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Longoria: Am fost la un pas de moarte. Cascadoria spectaculoasa care i-a pus viata in pericol actritei de 38 de ani

Eva Longoria a declarat ca a fost la un  pas de moarte dupa ce a executat o cascadorie spectaculoasa in noul ei scurtmetraj, Out Of The Blue, scriu cei de la Daily Mail.

Eva Longoria: Am fost la un pas de moarte. Cascadoria spectaculoasa care i-a pus viata in pericol actritei de 38 de ani

GALERIE FOTO 25 de imagini spectaculoase de pe covorul rosu cu Eva Longoria


Actrita de 38 de ani a lucrat alaturi de regizorul Ron Howard ("Rush", "A Beautiful Mind") la scurtmetrajul Out of The Blue, in care joaca si pentru care a executat o cascadorie care i-a pus viata in pericol.
 

 

"Era sa mor. M-am lovit la spate si mi-am ranit soldul foarte tare. Sunt prea batrana pentru astfel de cascadorii" a spus Longoria pentru Daily Mail.
 

Insa, actrita spune ca experienta a fost una extroardinara pentru ca a trecut si in spatele camerelor, ca regizoare si producatoare. Out of The Blue face parte dintr-o serie de scurtmetraje - Canon Project Imaginat10n short, proiect condus de Ron Howard, care va fi disponibil pe platforma celor de la Yahoo. In proiect este implicat si Jamie Foxx, alaturi de care a fost prezenta pe covorul rosu la un eveniment de promovare.

 


 

 

 

In clip, actrita a fost nevoita sa stea agatata de fire si sa execute o scena de bataie cu o alta actrita, insa spune ca nu ar ar mai face asta pentru ca este periculos.
 

 

 

"Am acceptat proiectul pentru ca am vrut sa vad ce inseamna munca de regizor si producator. Prefer sa ma implic asa intr-un proiect decat sa joc, este o munca impresionanta" a spus actrita in cadrul emisiunii The View. In aceeasi emisiune, Longoria le-a aratat fanilor si o poza cu ea din copilarie si a vorbit despre cum si-a definit stilul. Azi, Eva Longoria este considerata una dintre cele mai frumoase si elegante femei din lume.
 

 

 

 

Eva mai pregatese 2 noi filme pentru 2014, Frontera, un thriller regizat de Michael Berry si in care va juca alaturi de Michael Pena si Ed Harris, dar si comedia Married and Cheating, in care ii are colegi pe Brendan Fraser si Sarah Jessica Parker.

 

Sursa foto: Getty
 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies