marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Mendes, mai frumoasa ca niciodata in revista Marie Claire: Sa lucrez alaturi de Ryan Gosling este un vis.Cum a ajuns vedeta cu origini cubaneze in topul celor mai populare actrite

Actrita americana cu origini cubaneze se apropie de 40 de ani, insa arata neschimbata si la fel de frumoasa, fiind printre cele mai dorite femei din lume. Recent, a pozat pentru revista Marie Claire intr-un pictorial incendiar, spre deliciul fanilor.

Eva Mendes, mai frumoasa ca niciodata in revista Marie Claire: Sa lucrez alaturi de Ryan Gosling este un vis.Cum a ajuns vedeta cu origini cubaneze in topul celor mai populare actrite

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

La 38 de ani, Eva Mendes este una dintre cele mai frumoase femei, care se pastreaza in forma si arata perfect. Marile reviste din lume se inghesuie sa o aiba pe coperta, iar anual este inclusa in toate topurile de frumusete din lume.

Dar Mendes nu s-a multumit doar cu frumusetea si a convins pe toata lumea ca este o actrita talentata, amuzanta si cu mult potential. Zilele trecute unul din filmele ei recente a fost in centrul atentiei. Pelicula Holy Motors i-a impresionat pe toti la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, film in care Eva Mendes joaca rolul unui fotomodel K, un omagiu adus de regizor celebrului model Kate Moss.

 

Filmul i-a dat pe spate pe critici si l-au numit " o doza de LSD cinematografic", insa acesta a fost marele invins duminica seara, cand Palme d'Or-ul s-a dus la austriacul Michael Haneke pentru Amour.


In aceasta perioada, Mendes filmeaza alaturi de iubitul ei, Ryan Gosling, pentru "The Place Beyond The Pines".  "Este colegul de vis pe care-l poti avea la filmari. Nu m-am simtit niciodata mai implinita din punct de vedere creativ ca la acest film", a spus Mendes despre Gosling.


Pe langa Ryan Gosling, actrita mai joaca alaturi si de doua mari actrite: Annete Benning si Julianne Moore. "Sunt indragostita de ele. As ucide ca sa am macar jumatate din cariera lor" a spus Mendes despre actritele idol pentru ea.

 


Mendes a vorbit si despre ce inseamna imaginea si cum a ajutat-o: "Stiu ca in jurul meu s-a creat o imagine de femeie vesela, puternica si frumoasa, dar nu se datoreaza numai din cauza mea. Uneori nu sunt deloc asa" a mai spus actrita de 38 de ani.

"Vreau ca femeile normale sa inteleaga ca sunt la fel ca ele, am aceleasi framantari si obsesii. Insa, vreau ca fetele sa stie ca ceea ce nu le place acum, vor ajunge sa iubeasca cand vor deveni adulte. Multe dintre defecte iti ofera farmecul propriu, in timp, exact cum am patit eu cu alunita. La 13 ani destam ca o am, acum stiu ca este farmecul meu" a continuat Mendes in Marie Claire.

 

 


Eva Mendes a reusit cu succes in ultimii ani sa intre pe lista celor mai populare actrite. Americanca originara din Cuba s-a remarcat in filmele  "Zi de instructie/ Training Day" (2001), "Mai furios, mai iute/ 2 Fast, 2 Furious" (2003), "Noaptea e a noastra/ We Own The Night" (2007), "Demon pe doua roti/ Ghost Rider" (2007) si "The Spirit" (2009). Insa multi o stiu si din celebrul videoclip "Miami" al lui Will Smith, unde si-a folosit vocea pentru refren si apare in cateva secvebte. Actrita i-a povestit acest lucru lui Smith pe platourile de filmare de la "Hitch", unde au jucat impreuna, insa Smith i-a spus ca nu isi mai aduce aminte de ea.

 

In 2009, a fost votata drept cea mai dorita femeie din lume de cititorii site-ului Askmen.com. In urma sondajului, aceasta a batut-o pe Megan Fox, care a iesit pe locul 2, dupa ce 10 milioane de barbati au votat-o pe Mendes.

 

In 2007, actrita a jucat alaturi de Joaquin Pheonix si Mark Wahlberg in "We Own The Night", o drama regizata de James Gray, in care Mendes a fost nevoita sa filmeze cateva scene de sex indraznete. "A fost destul de jenanta, mai ales ca erau destul de clare lucrurile, incerc sa uit acele scene. Insa regizorul m-a ajutat sa am simt confortabil, dar inca m simt jenanta de acele momente. Sa fii filmata in timp ce te satisfaci singura este destul de dificil, dar prefer scenele de sex decat cele de violenta ". a spus acrtrita intr-un interviu mai vechi.


Sursa foto: Getty/ Marie Claire


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies