marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Mendes: Nu sunt doar o femeie frumoasa. Actrita a dezvaluit ce sacrificii a facut pentru a obtine rolul din The Place Beyond The Pines

Eva Mendes joaca alaturi de iubitul ei, Ryan Gosling, in The Place Beyond The Pines, un film care se anunta a fi o drama emotionanta.

Eva Mendes: Nu sunt doar o femeie frumoasa. Actrita a dezvaluit ce sacrificii a facut pentru a obtine rolul din The Place Beyond The Pines

 

GALERIE FOTO 20 de imagini din viata Evei Mendes


Intr-un interviu acordat celor de la The Sun, actrita de 38 de ani a vorbit despre noul ei film, in care joaca alaturi de Ryan Gosling si Bradley Cooper, dar si despre faptul ca s-a saturat sa fie considerata doar o femeie frumoasa.

 

Eva Mendes este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume si inclusa constant in topul celor mai sexy actrite de la Hollywood.

Pentru a obtine rolul din drama The Place Beyond The Pines, Mendes a povestit ca s-a dus nemachiata si a vrut sa arate mai putin atragatoare. "Aratam ca naiba. De cele mai multe ori, chiar si daca ti se spune ca personajul nu trebuie sa arate superb, tot te machiezi putin la auditie. Dar de data asta n-am folosit aproape deloc machiaj. Am vrut sa arat credibil in rolul unei femei marcata de evenimentele din viata ei si lipsita de sex-appeal."

 

 

Eva Mendes a fost nevoita sa slabeasca pentru acest rol: "Am avut destul de mult de recuperat, pentru ca slabisem mult si mie nu imi place sa fiu doar piele si os. Am slabit cam 7 kilograme pentru ca personajul meu sa arate marcat de tristete".

 

Actrita a vorbit si despre dezvavantajele de a fi o femeie frumoasa la Hollywood: "Sa fiu sexy este o parte din persoana mea, este o latura a mea, dar nu ma defineste. Nu sunt doar o femeie sexy" a spus Eva.

Actrita a recunoscut ca Training Day, in care a jucat alaturi de Denzel Washington, a facut-o celebra. Desi nu are decat cateva scene nud, actrita a cunoscut faima dupa acel film.


"Stiu ca acela a fost primul meu rol cu care am atras atentia in industrie. Nu erau multe scene si aparea goala, insa am stiut ca va iesi ceva bun de aici. Nu pot sa neg asta. Insa vreau sa fac lucruri in care oamenii sa ma admire pentru determinare si sensibilitate, nu doar pentru faptul ca sunt sexy" a continuat Eva.

 

 
 

 

Actrita mai spune ca frumusetea ei n-a fost intotdeauna un atuu: "Nu stiu daca mi-a facut rau frumusetea, dar am simtit de cateva ori cum ma evita anumiti regizori sau n-au incredere in mine, asa ca multe roluri nu le-am primit din aceasta cauza.  Aceasta industrie incearca des sa obiectizeze femeia si inteleg asta, dar uneori devine obositor. M-am saturat sa fiu catalogata drept sexy si asta sa imi defineasca persoana sau munca, pentru ca iti limiteaza orizonturile".

 

 

 

The Place Beyond The Pines este un film intens asteptat de fani, dupa ce pelicula regizata de Derek Cianfrance ("Blue Valentine") a facut valva la Festivalul de Film de la Toronto din acest an. Numele de pe afis - Ryan Gosling, Bradley Cooper, Ray Liotta si Eva Mendes au fost un alt motiv pentru care fanii abia asteptau sa vada cum va arata noul film al luu Ryan Gosling.

 

 


The Place Beyond the Pines ii reuneste pe regizorul si scenaristul Derek Cianfrance cu Ryan Gosling, cei doi lucrand impreuna la drama "Blue Valentine" in 2010. Blond, tatuat si rebel Ryan Gosling se intoarce pe marile ecrane cu un rol asemanator cu cel din Drive, 2011. Drama spune povestea unui cascador pe motocicleta Luke (Ryan Gosling) care ajunge sa comita o infractiune pentru a-si intretine familia si se va confrunta cu un politist ajuns politician (Bradley Cooper).

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies