marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ewan McGregor si Emily Blunt pornesc la pescuit in desert, in Salmon Fishing in the Yemen. Cand se va lansa filmul in Romania

Din 6 aprilie, Ewan McGregor si Emily Blunt vin in cinematografele din Romania cu La pescuit in desert / Salmon Fishing in the Yemen, film regizat de Lasse Hallstrom si adaptat dupa romanul cu acelasi nume scris de Paul Torday.

Ewan McGregor si Emily Blunt pornesc la pescuit in desert, in Salmon Fishing in the Yemen. Cand se va lansa filmul in Romania

 

Fred Jones (Ewan McGregor) este un om de stiinta specializat in piscicultura, care are o casnicie lipsita de dragoste si a carui lume este complet bulversata atunci cand este insarcinat sa supervizeze un proiect pe care il considera de-a dreptul ridicol: introducerea somonilor in aridele vai ale Yemenului. Initiatorul acestei nebunii este insusi seicul Yemenului (Amr Waked), un pasionat al pescuitului sportiv pe care il practica pe proprietatea sa din Scotia si care crede ca poate sa-si duc? hobby-ul inapoi acasa, cu speranta ca acest lucru va aduce liniste si pace intr-un teritoriu zdruncinat de conflicte interne.

 

Atunci cand Patricia Maxwell (Kristin Scott Thomas), purtatorul de cuvant al primului ministru britanic, afla de planul seicului, ea profita de oportunitatea de a exploata aceasta poveste interesanta si de bun augur, reusind totodat? sa indeparteze atentia publica de la recentele esecuri ale guvernului. Presiunea este mare, astfel ca, pentru a asigura succesul acestui plan, Maxwell ii incredinteaza lui Fred conducerea proiectului, el fiind ajutat in acest demers de Harriet (Emily Blunt), energica reprezentanta a seicului. Pe parcursul calatoriei lui Fred, intransigenta acestuia incepe sa scada, fapt datorat cu siguranta farmecului celor doi entuziasti: seicul si Harriet. Mai mult de atat, intalnirile cu Harriet ii trezesc sentimente noi simtindu-se din cee in ce mai atras de aceasta.

 

Cu o regie semnata de Lasse Hallstrom si cu o distributie de zile mari formata din: Ewan McGregor, Emily Blunt, Kristin Scott Thomas si Amr Waked, comedia La pescuit in desert / Salmon Fishing in the Yemen va putea fi vizionata incepand de vineri, 6 aprilie la cinematografele bucurestene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, CinemaPRO, Movieplex, Cinema City Cotroceni si Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex, The Light Cinema, Cityplex si Glendale Studio precum si in tara, la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, Cortina Cinema Digiplex Oradea, la Cityplex Constanta si Brasov, la Odeon Cineplex Cluj Napoca si in reteaua Cinema City din Arad, Bacau, Braila, Cluj Napoca, Targu Mures, Iasi si Pitesti. 

 

Filmul are o durata de 111 minute si este distribuit de Hollywood Multiplex Operations.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies