marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Exclusiv www.procinema.ro: “Elevator”, un film al sentimentelor duse la extrem

Am fost. Am vazut. Ne-a placut! Dupa ce a avut premiera, in Romania, in cadrul TIFF-ului, care l-a si recompensat cu bine meritatul“Premiu pentru debut in filmul romanesc”, “Elevator” continua “sa faca ravagii” in diverse locatii inedite.

Exclusiv www.procinema.ro: “Elevator”, un film al sentimentelor duse la extrem
De data aceasta, ceainaria “Carturesti”, unde cinefilii bucuresteni au stat cu sufletul la gura, timp de 85 de minute, pentru a urmari povestea a doi tineri blocati in… elevator (mergeti la film sau click aici si veti intelege).

Chiar dacaerau incepatori in ceea ce priveste interpretarea intr-un lungmetraj, actorii Iulia Verdes si Cristi Petrescu au intrat in pielea personajelor cu usurinta si au reusit sa le transmita

privitorilor sentimentele extreme prin care trec; de la bucuria ca descopera lucruri noi unul despre celalalt, la tristetea si panica datorate situatiei in care erau captivi.

Regia (Gorge Dorobantu)a fost uimitoare, scenariul (Gabriel Pintilei)echilibrat, actorii extraordinari, iar momentele de tensiune si cele deumor au fostfoarte bine sustinute, dupa cum a marturisit chiar producatoarea peliculei, Alexandra Paun.

Vezi aici un interviu in exclusivitate cu echipa de filmare a lungmetrajului "Elevator"

!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies