marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Exclusiv www.procinema.ro: Iulia Vantur: “Imi place de domnul Sergiu Nicolaescu pentru ca nu se da batut”

Nume sonore ale peisajului artistic si politic romanesc au stralucit pe covorul rosu de la CinemaPRO, pentru a saluta premiera de gala a filmului Carol I” si a-i aduce un omagiu lui Sergiu Nicolaescu.

Exclusiv www.procinema.ro: Iulia Vantur: “Imi place de domnul Sergiu Nicolaescu pentru ca nu se da batut”

Actori Relationati

Filme relationate

Prezentei alese a Printului Paul si Printesei Lia, i s-a alaturat participarea Ministrului Culturii, Cultelor si Patrimoniului National, Theodor Paleologu, care a sosit la eveniment insotit de fiul sau.

Printre personalitatile prezente la premiera se numara si Gheorghe Dinica, Geo Saizescu, Razvan Theodorescu, Cozmin Gusa si Mitica Dragomir.

De la eveniment nu au lipsit nici vedetele tv, care au sosit in numar impresionant pentru a-l felicita pe Sergiu Nicolaescu. (VEZI GALERIE FOTO!)

In frunte cu frumoasa prezentatoare a Stirilor Pro Tv, Iulia Vantur, au mai pasit pe covorul rosu Mihai Petre insotit de sotia sa, Elvira Duda.

Tot la capitolul vedete tv au mai stralucit in lumina reflectoarelor si Ioana Maria Moldovan (prezentatoarea Povestirilor de la Acasa TV) si artistul MediaPro Music, Kamara.

Cum li s-a parut vedetelor filmul Carol I” si ce au mai avut de spus despre pelicula, dar si despre regizorul Sergiu Nicolaescu poti vedea chiar AICI intr-un interviu acordat exclusiv procinema.ro.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies